«Свіжа кров» Волиньради: один уже вступив у фракцію, інший ще ні

«Свіжа кров» Волиньради: один уже вступив у фракцію, інший ще ні
Переможці проміжних мажоритарних виборів на Волині Роман Микитюк (висувався від Партії регіонів) та Святослав Боруцький (ВО «Свобода») приступили до роботи в іпостасі депутатів обласної ради.

Посвідчення новообраним депутатам 26 лютого під час сесії облради вручив голова територіальної виборчої комісії Микола Євтушин.

Нагадаємо, що вибори відбулися 17 лютого через те, що двоє депутатів Волиньради - Анатолій Вітів і Сергій Мартиняк - стали народними депутатами.

Згідно з протоколом ТВК, який зачитав Євтушин, перемогу у 37 окрузі отримав Святослав Боруцький зі 6196 голосами. Друге місце зі 3865 голосами посів Олександр Лазорко. Не підтримали жодного кандидата 274 лучан.

А в окрузі №29 з центром у Турійську перемогу отримав Роман Микитюк з 5451 голосом. Кандидат від «Фронту Змін» Валерій Міщук отримав 1010 голосів підтримки. Жодного кандидата не підтримали 137 жителів округу.

Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович також зачитав заяву Святослава Боруцького про вступ до фракції ВО «Свобода». Роман Микитюк поки що ніякої заяви не написав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Свіжа кров» Волиньради: один уже вступив у фракцію, інший ще ні
26 лютий, 2013, 10:58