Екс-заступник директора училища в Луцьку поновлюється на посаді через суд

Екс-заступник директора училища в Луцьку поновлюється на посаді через суд
Екс-заступник директора Вищого професійно-технічного училища після закінчення контракту намагається поновитися на посаді. Натомість керівник навчального закладу виступає проти подальшої діяльності чоловіка в училищі.

Про це повідомляє Перший із посиланням на сюжет Сфера-TV.

Директор Луцького вищого професійного училища Володимир Романюк розповідає, що ця історія з екс-заступником з навчально-виховної роботи Валерієм Овсянніковим триває вже близько року.

Чоловіка звільнили на підставі того, що посаду вивели зі штату.

Наразі Луцький міськрайонний суд розглядає справу щодо поновлення на роботі Валерія Овсяннікова на посаді заступника директора навчального закладу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як таку брехню можна гнати, пане Романюк? Перелічені вами недоліки в першу чергу стосуються вас особисто. А "перейменування" посади заступника - елементарна афера при сприянні управління освіти, яке зробило вас директором цього училища ніби то по конкурсу .... У вас духе багато попередніх місць роботи - більше трьох років ви майже ніде не затримувались, скрізь вас гнали .... Одна справа обматюкати п*яного конюха в колгоспі, чи накричати на сільську жінку, яка щось там поцупила в колгоспі - інша справа працювати в навчальному закладі, де більшість працівників мають вищу освіту. Ваша проблема не стільки в тому, що ви зовсім не знаєте специфіки роботи училища, скільки в тому, що ви не хочете її знати, Крім ремонтів, де можна відмити гроші, вас більше нічого не цікавить. Зробіть правильний висновок, інакше ви повторите дорогу батова!
Відповісти
Останні новини
Екс-заступник директора училища в Луцьку поновлюється на посаді через суд
17 липень, 2018, 21:57