Навіщо продавати прикраси після розлучення*

Навіщо продавати прикраси після розлучення*
Ювелірні вироби мають значну емоційну вагу. Тому цілком зрозуміло, що з цими предметами важко розлучатися. Але що робити, якщо ви розлучилися з людиною, яка подарувала вам ці прикраси? Можна залишити їх собі або продати на https://vipgold.in.ua/cost_jewelry. Ми ж постараємося пояснити, чому вам потрібно подумати саме про другий варіант.

Не живіть минулим

Згадки про те, що було колись, можуть бути дуже болючими. Дивлячись на предмет, який асоціюється з певною людиною, ви згадуватимете про неї. Це цілком нормальна реакція психіки. Але вона заважатиме вам повноцінно сприймати все те, що відбувається навколо.
Коли ви звільнюєте себе від партнерства, яке вичерпало себе, важливо повністю відділити минуле. Це дозволить вам відкритися для усіх можливостей, які готує майбутнє.

Рухайтеся далі

Може бути складно усвідомити те, що заплановане майбутнє насправді буде іншим. Звичайно, після розлучення важко зосередитися на позитивних моментах життя. Але це можна і потрібно зробити.
Виникли проблеми з рухом вперед? Подумайте над тим, де ви зараз знаходитеся і що заважає просуватися далі. Тепер зробіть усе можливе, щоб усунути ці «гальма» чи мінімізувати їх вплив на себе. Можливо, саме перстень чи браслет від колишнього чоловіка змушує вас буксувати. Збереження таких предметів мало сприятиме життєвій активності.

Це не ваш стиль

Цілком можливо, що деякі прикраси, які подарував колишній чоловік, не дуже добре вам підходять. Раніше ви їх носили, щоб не образити близьку людину. Зараз же такої необхідності немає. Якщо певний предмет не відповідає вашому образу та стилю, настав час звільнитися від нього. Будь-яка прикраса повинна додавати впевненості в собі, а не позбавляти її.

Фінансова користь

Ви робити для себе щось приємне останнім часом? Це дуже важливо для покращення психологічного та фізичного стану. В той час, коли ви почуваєтеся спустошеною і розчарованою, корисно прислухатися до своїх бажань. Навіщо триматися за прикраси, які вже втратили емоційну цінність? Краще продати їх, а на отримані гроші придбати щось дійсно бажане.

Ви не носитимете цього

Якщо ви не використовували якийсь предмет більше року і не плануєте робити це наступним часом, навіщо його зберігати? Робити це лише тому, що так потрібно, не варто. Відпускайте речі, які більше не будуть вам служити і не приноситимуть користь. Це стосується не лише прикрас, а й інших предметів. Тим більше, що ювелірні вироби можна вигідно продати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: прикраса
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.