Під Луцьком «Інвестор» почав будівництво нового житлового комплексу*

Під Луцьком «Інвестор» почав будівництво нового житлового комплексу*
У липні стартувало будівництво житлового комплексу «Струмочок 2», який знаходиться у селі Струмівка поблизу Луцька.

Будівництво нового житлового комплексу анонсував на початку липня директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, - пише Перший.

Саме зі зведення житлового комплексу «Струмочок» рівно 5 років тому стартувала історія цієї компанії. «Інвестор» першим розпочав зведення таунхаусів у передмісті Луцька.

Забудовник прагнув створити атмосферу затишку, безпеки, спокою та абсолютного комфорту і це стало новим трендом на ринку нерухомості Волині. Тож нині, таунхауси, які зводить «Інвестор» користуються неабиякою популярністю серед клієнтів.

Тому забудовник вирішив продовжити малоповерхове будівництво у Струмівці і звести новий ЖК «Струмочок 2». Проте, це буде більш масштабна забудова цілого мікрорайону з продуманою інфраструктурою, яка значно покращить якість життя у передмісті Луцька. До слова, місце розташування ЖК «Струмочок» дуже вдале – зовсім поруч ліс, а до центру міста машиною можна дістатись всього за 15 хв.



Зокрема, «Струмочок 2» планують збудувати на ділянці площею понад 7 га, де розміститься 118 таунхаусів, 9 котеджів та багатоквартирні будинки на 140 помешкань. Згідно проекту «Інвестор» за 4 роки планує звести у Струмівці понад 25 тисяч квадратних метрів надсучасного житла.

«Наразі вже розпочато будівництво перших 24 таунхаусів та 6 котеджів, які заплановано здати в експлуатацію вже в ІІ кварталі 2020 року. Територія ЖК «Струмочок 2» буде під охороною та відео наглядом.

За нашим задумом, у ЖК «Струмочок 2» можна відкрити приватний дитячий садок, кав’ярню, аптеку і магазин. А ще – спортивний зал. Дуже хочеться, щоб мешканці відчували комфорт і затишок», - розповідає директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.



Окрім цього, на території ЖК «Струмочок 2» буде облаштовано великий сквер, дитячий майданчик, футбольне та баскетбольне поля з біговими доріжками окружністю 250 м. Також збудують громадське приміщення, в якому розмістять душові кабіни, тренажери та сауну. Повсюди заплановані паркомісця для мешканців комплексу та їхніх гостей.

Як розповіли у відділі продажів компанії «Інвестор», разом з початком будівництва – стартував і продаж котеджів та таунхаусів у ЖК «Струмочок 2».

Щодо котеджів, то будівельна компанія вже почала зведення 6 приватних будинків 2 типів: площею 128,4 кв.м та 175,94 кв.м. Таким чином, клієнт зможе облаштувати власний будинок на свій смак та згідно своїх потреб.



А от таунхауси пропонуються трьох типів.

«Класичний» - це типовий проект таунхаусу на 130 кв.м., який вже перевірений часом.

Тип таунхауса «Сімейний» має площу 127 кв.м і. Згідно проекту планування, тут передбачено велику кухню-вітальню, а також окремі кімнатки для комфортного проживання родини з дітьми.

Третій вид таунхаусів стане ідеальним варіантом для молодої сім’ї – таунхаус «Затишний», площею 119 кв.м: простора вітальня, де можна весело проводити час з рідними та друзями, велика спальня і дитяча кімната, яку з легкістю можна зонувати для двох діток.



Контакти відділу продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

096 030 20 10

вул. Коперника, 13в, м. Луцьк.

[email protected]

www.investor.lutsk.ua

instagram.com/bud.investor

facebook.com/investorlutsk

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Струмочок - на малюнку виглядає ШИКАРНО, інвестор має смак і чітко розуміє що робить !
Друзі попрацюйте над ЯКІСТЮ свого товару !!! Бо наразі якість " ніяка ", а так далеко не заїдеш !
Запросіть незалежний аудит, і ви зрозумієте на якому рівні ЯКІСТЬ Вашого житла !
Відповісти
Останні новини
Під Луцьком «Інвестор» почав будівництво нового житлового комплексу*
19 липень, 2018, 13:57