У чоловіка знайшли 5 кілограмів коноплі

У чоловіка знайшли 5 кілограмів коноплі
У жителя Ківерцівського району правоохоронці вилучили п'ять кілограмів коноплі.

Цей гербарій він зберігав нібито для власного вжитку, - повідомили у волинській міліції.

«Сільський мешканець виростив наркотичне зілля на власному городі. Згодом зібрав «урожай», висушив і приготував до використання. Наркотичні засоби він зберігав по всьому будинку: при цьому частина зілля – розфасована, частина була насипом у пакетах. За цінами так званого чорного ринку вартість вилученого становить 15 тисяч гривень. До слова, чоловік уже притягувався до відповідальності за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків», - повідомив начальник кримінальної міліції Ківерцівського райвідділу МВС Володимир Костанюк.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Підозрюваний, посилаючись на статю 63 Конституції України, відмовився давати показання. Однак, незважаючи на це, триває досудове розслідування.

Згідно із чинним законодавством, чоловік може опинитися за ґратами на термін від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.