Волиньрада працевлаштувала шість директорів

Волиньрада працевлаштувала шість директорів
На рік продовжило дію контракту нинішньому директору Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Миколі Зайченку (на фото) керівництво облдержадміністрації.

Відповідне рішення 26 лютого прийняла сесія Волинської обласної ради.

Нагадаємо, що ще рік тому навколо крісла директора школи точилися суперечки. На цю посаду претендував тодішній керівник школи Петро Чикида та Микола Зайченко, який був керівником управління молоді та спорту, а до 2005 року очолював цю школу.

Тоді вирішили, що посаду директора школи таки займе Зайченко, а Чикида працюватиме його заступником. Скарг на таке рішення не надійшло.

Окрім цього, до 1 квітня 2015 року контракт продовжили директору Волинського обласного лялькового театру Данилу Поштаруку та до 1 березня 2016 року директору Волинської обласної бази медичного постачання Олександру Слюсару.

На один рік уклали контракт із директором контактного центру Світланою Онищук. Тетяна Кантор отримала посаду директора Нововолинської спеціалізованої школи №9 терміном на один рік.

На п’ять років призначений Василь Тимощук на посаду головного лікаря Волинського обласного бюро медико-санітарної експертизи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.