У маршрутки, яка потрапила у страшну аварію, виявили безліч технічних порушень. ВІДЕО

У маршрутки, яка потрапила у страшну аварію, виявили безліч технічних порушень. ВІДЕО
Водій маршрутки, яка потрапила у смертельну ДТП на Житомирщині, наполіг, щоб сім'я сіла до нього в автомобіль.

Експерти встановили особи всіх 10 загиблих у п’ятничній ДТП із маршруткою і фурою на Житомирщині, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Валентина Шечук забирає з моргу тіла двох сестер – Антоніна і Світлана зі столиці їхали у село на Рівненщину, де на них чекала вся родина, бо всі планували спільну відпустку. Про жахливу аварію рідні дізналися з телебачення і до останнього сподівалися, що сестри були не в тій маршрутці.

"Ми дзвонимо, виклик іде – ніхто не бере. Одна – зразу сказали, що загинула, бо при ній була сумка, а при другій сумка відлетіла", - каже пані Валентина.

ДТП забрала життя 14-річного Павлика, брата студентки Вікторії.

"Він завжди в усьому допомагав. Гарний хлопчик був", - плаче вона.

Ця родина – двоє дітей, мама і тітка – поверталися з відпочинку на морі. На залізничному вокзалі побачили маршрутку "Київ-Рівне", де було лише три вільних місця. Але водій умовив, що помістяться всі, і посадив Павлика поруч із собою.

"Мама каже: ми не будемо їхати. Та ні, сідайте наперед, ми знайдемо місце хлопчику", - пригадує пасажирка маршрутки Олена Герасимчук.

Вона каже, що бус їхав досить швидко, а в момент ДТП вона втратила свідомість і оклигала, коли її витяг із розтрощеної маршрутки якийсь хлопчина.

"Дуже багато трупів було", - зізнається жінка.

У місиві з тіл і металу вижило дев’ятеро людей, четверо з них у реанімації. Там і син пана Сергія, що їхав на весілля до друга.

"Буває, приходить у свідомість, упізнає, а буває, щось говорить не те. Шили лице, підборіддя шили, легені пробило, у животі рідина збирається. Рука ліва переломана", - каже батько постраждалого Сергій Лук’янчук.

Поліція схильна вважати, що винуватцем аварії став водій маршрутки, котрий перевищив швидкість і, не гальмуючи, врізався у фуру, загинув сам і вбив дев’ятьох людей. Уже відомо, що чоловік не мав водійської категорії на перевезення пасажирів, а бусик взяв у друзів.

Власника мікроавтобуса затримали і готуються оголосити про підозру.

"Питання до гальмівної системи, є питання до обладнання  траспортного засобу, протектори шин абсолютно різні і також не відповідають вимогам, встановлених для транспортних засобів, які здійснюють перевезення пасажирів. Тобто там є низка порушень", - пояснила керівник відділу звязків з громадськістю ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У маршрутки, яка потрапила у страшну аварію, виявили безліч технічних порушень. ВІДЕО
22 липень, 2018, 06:35