На сьогодні справляється, - заступник мера Луцька про роботу каналізації

На сьогодні справляється, - заступник мера Луцька про роботу каналізації
Однією із причин появи смороду у Луцьку є зміна структури стічних вод через застосування хімії. Однак через знезараження води зменшиться й навантаження на на очисні споруди.

Про це у програмі "Тема дня" телеканалу "Нова Волинь" заявив заступник міського голови Костянтин Петрочук, - пише Конкурент.

"Зменшилася кількість промисловних підприємств, які в своєму виробництві використовували воду. Змінилася структура матеріалів, якими перуть речі. Тепер є більше хімії, яка негативно впливає на всі ці речі, розкладаючись, виділяє аміак тощо", – зазначив він.

Каналізаційна система, яка була побудована у 1973 році, робить свою роботу, однак в останні роки виникають побічні ефекти.

"Ми зараз повинні на ці моменти зреагувати, знайти спосіб усування цих проблем. Ми маємо велику надію, що препарат (для знезараження і усунення запаху) зменшить навантаження на очисні споруди. Адже вода буде приходити більш очищеною", – пояснив Петрочук.

Із його слів, на сьогодні каналізаційна система справляється, її достатньо, адже триває модернізація, доставляють додаткові насоси тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому цих змін не видно і не чути на очисних спорудах міста Луцька, Не помічають цих змін і жителі які проживають поблизу очисних, як смерділо так і смердить. І чому асенізаторні машини зливають нечистоти прямо у фільтраційні поля(відстійники). Ось і сьогодні "випорожнялася" асенізаторна машина за № АС 0160 ВЕ прямо під відкрите небо на очисних,ВІдколи очисні стали санкціоновані на прийом нечистот без лабораторних аналізів, щоб зливати хто зна що у фільтраційні карти? Чому не зливають на очистку? Адже іл з відстійників вичищають за метр від дороги або вивозять на поля місцевого фермера , який сіє зернові і сою ,яку споживають люди.
Відповісти
Останні новини
На сьогодні справляється, - заступник мера Луцька про роботу каналізації
22 липень, 2018, 19:20