У луцькій мерії мають питання до керівника водоканалу

У луцькій мерії мають питання до керівника водоканалу
Через «неспівпадіння» кількості злитих відходів на вулиці Мамсурова, які зафіксували журналісти, та даних, поданих КП «Луцькводоканал», до очільника підприємства у мерії «з’явилися питання».

Про це йшлося під час оперативної наради 24 липня.

У ході наради розглядали й питання смороду у місті. Начальник відділу екології Анатолій Гламазда зауважив, що наразі функціонує єдине місце зливу відходів із асенізаційних машин в каналізацію – на вулиці Мамсурова.

Також всі асенізаційні машини пронумеровані, з перевізниками уклали договори на вивіз фекальних відходів. КП «Луцькводоканал» розробило нові правила приймання стічних вод, які внесуть на розгляд та затвердження.

Опісля в.о. мера «підняв» першого заступника директора КП.

«Луцькводоканал» Віктора Гуменюка, який був присутній на нараді. Пустовіт сказав, що має зауваження до директора підприємства Івана Корчука – мовляв, КП повідомляє, що на Мамсурова зливають одну кількість, натомість журналісти за один день зафіксували, що «вдесятеро більше».

«Камери там цілодобово фіксують, ми здійснюємо контролю по кількості машин» , - повідомив Гуменюк. Наприкінці місяця «Луцькводоканалу» надають дані щодо кількості вивезених машин, а вони звіряють їх із записами, і кількість співпадає.

«То випадково приїхали журналісти і вдесятеро більше?... Керівник на своєму місці, складалося враження, довіра 100%, але чим більше ми старалися вникати в вашу роботу, тим більше питань, і дуже серйозних питань», - підсумував Пустовіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо санкціоонований злив тільки на Мамсурова , то чого через день кілька разів зливає дуже смердючі відходи асенізаторна машина за № АС 0160 ВЕ на очисних споруда міста Луцька прямо на фільтраційні поля під відкрите небо, що в селі Липляни. Водій хам який на запит місцевих жителів хамив і видирав мобільний ,на який хотіли зафіксувати зливи.Машина не пронумерована.Сморід не тільки в Липлянах ,але й у центрі міста,якщо вітер подує в сторону міста, а то навпряму через заплаву Стира якийсь кілометр -півтора від очисних.
Відповісти
Чому ігнорують коментарі про очисні споруди міста Луцька від жителів які проживають поряд з очиними спорудами.
Відповісти
Мав нагоду бути присутнім на чемпіонаті на стадіоні.Запахи які там стояли ще надовго запамятають наші гості .
Відповісти
Корчук, очевидно, тоді свідчив в прокуратурі в справі про корупцію...
Відповісти
Останні новини
У луцькій мерії мають питання до керівника водоканалу
24 липень, 2018, 09:52