У центрі Луцька невідомі викрали гігантський горщик для рослин. ФОТО

У центрі Луцька невідомі викрали гігантський горщик для рослин. ФОТО
У Луцьку на вулиці Шопена невідомі викрали величезний горщик для квітів.

Горщики для краси поставили власники магазину натуральної косметики. Кажуть, навіть не очікували, що його можуть вкрасти.

Про інцидент у Facebook написала Олена Голоденко, яка, власне, і є засновницею магазину-майстерні Green Valerie.

"Це мій перший гнівний пост і ,сподіваюсь, останній.
Євроінтеграція? Серйозно? Країна, в якій в обласному центрі не можна поставити гарні горщики, бо їх вкрадуть? Де в парках нищать лавки і, знову ж таки, все крадуть... Де люди ще досі надіяться, що прийде «дядя», який «наведе» порядок, але самі ніц не хочуть зробити (платити податки, дотримуватись закону, прибирати та сортувати сміття ... список довгий)" - йдеться у дописі.

"Ставимо перед майстернею смітник - треба ховати на ніч, щоб не вкрали... Купуємо коврик, теж люди кажуть, що вкрадуть...
Але всі ж навколо тільки і жаліються, що «на верхах» все розкрадають. А, можливо, варто почати з себе, з «низів»?" - пише Олена.

У коментарях користувачі мережі підтримали жінку і висловили співчуття. Дехто ж порадив ховати в магазин на ніч горщики, килимки та смітники.

Цікаво, що з двох горщиків зловмисники подужали забрати лише один. Зазначимо, власники магазину уже планують написати заяву у поліцію з-приводу сумної події та віднайти крадія, який мав засвітитися на камерах спостереження, що розташовані поруч.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Але всі ж навколо тільки і жаліються, що «на верхах» все розкрадають. А, можливо, варто почати з себе, з «низів»?" - пише Олена." - А Олені не приходило в голову, що є категорія людей яка робить це спеціально! У нас багато приїзджих із інших регіонів. У Львові два іноземці теж зірвали
горщик із квітами , правда їх зафіксувала камера і їх затримала поліція. Квіти на клумбі у Львові теж були знищені приїзджими і їх теж камера зняла і їх затримали.
Відповісти
Олено, обовязково зверніться в поліцію щоб таких прикрих випадків більше не було .А крадіям раджу тихенько поставити все на місце і більше таких ганебних вчинків не робити ,бо ще нікому крадене на користь не пішло . Я за те Щоб ми всі починали перше з себе
Відповісти