Стали відомі подробиці кривавої різанини на Волині

Стали відомі подробиці кривавої різанини на Волині
Чоловікові, який вбив свого сусіда у селі Ольганівка на Волині, загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це пише Район. Рожище.

Страшна подія сталася вечірньої пори в селі Ольганівка. Між сусідами 37-річним Володимиром А. та 38-річним Володимиром О. виникла сварка, яка згодом переросла у штовханину та вбивство.

Мешканці Ольганівки розповідають, що Володимир О. під час сварки встромив Володимиру А. ніж у спину. Але поранений чоловік витяг його та вдарив цим же ножем свого нападника в праву бокову черевну порожнину. Внаслідок отриманої травми Володимир О. помер.

Як розповіли ольганівці, вбитий був неодноразово судимим за крадіжки та тяжкі злочини, зокрема, вбивство й зґвалтування.

«Чесно кажучи, в селі побоювалися вбитого. Бо він не міг жити без проблем. При чому створював їх сам. В Ольганівці добре пам’ятають, як він холоднокровно застрелив нашого односельця, дуже хорошого чоловіка Миколу, якому, не знаю чи було 30 літ, чи ні. А Володя, той, що вбив, не скажу, що був якимось забіякою, трудяга. Тут в селі говорять, що саме вбитий прийшов на подвір’я до чоловіка та почав ображати його матір, розмахував ножем, який згодом встромив йому в спину…», - каже мешканець Ольганівки.

Наразі правоохоронці порушили кримінальну справу за ст. 115 ККУ «Вбивство». Згідно з цією статтею обвинувачуваного можуть позбавити волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто, до тебе в двір приватної хати прийшов бухий неадекват, порізав тебе ножем, а як ти оборонився, в при тому вижив - ти ВБИВЦЯ? Клас!
Відповісти
Останні новини
Стали відомі подробиці кривавої різанини на Волині
26 липень, 2018, 08:14