Будівельники, які ремонтували двір у Луцьку, «забули» про підходи до житла

Будівельники, які ремонтували двір у Луцьку, «забули» про підходи до житла
У Луцьку в одному у дворі будинку на вулиці Даньшина, 2 підрядник, ремонтуючи прибудинкову територію, не облаштував відповідних підходів до під'їздів.

Про це під час сесії Луцькради 25 липня повідомила депутат Юлія Вусенко.

У депутатському запиті вона поцікавилася інформацією щодо планів на завершення робіт на прибудинковій території за вказаною адресою. Там проклали асфальт, але не облаштували підходи до під'їздів. Через це діти, мами з візками, а також люди із інвалідністю мають труднощі.

«Окрім того, підрядником, який виконував ремонт за даною адресою, було пошкоджено покриття поштових скриньок, які він обіцяв поновити», - розповіла Вусенко. Однак, наразі цього не зробили, тому місце поштових відправлень нищиться.

Тому вона просила надати інформацію, хто виконував тут роботи, та хто підписував акти прийому робіт, аби виправити ці недопрацювання.

Депутати підтримали запит колеги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То, певно,той, що і у нас робив поруч, на Львівській. Це жах. Тротуар зроблений під великим кутом. Ніби то, щоб стікала вода. Ходити по ньому неможливо. Сама дорога в дворі- крива. На прохання мешканців зробити плавні переходи до тротуарів, в основному для дитячих візочків, він сказав що потім доліпить якісь пандуси. Збрехав. Коли пізніше в сусідньому дворі спитали, де наші пандуси, лише хамовито посміявся...
Відповісти
Останні новини
Будівельники, які ремонтували двір у Луцьку, «забули» про підходи до житла
26 липень, 2018, 10:46