Рагулізм та бидлостайл, – луцький активіст про озеро Світязь

Рагулізм та бидлостайл, – луцький активіст про озеро Світязь
Луцький активіст та член виконкому Луцькради Ігор Алєксєєв обурився станом речей у Шацькому національному парку.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Не був років 10, ну що я вам скажу, рагулізм 80-тих й бидлостайл 90-тих там в повному розквіті та прекрасно себе почувають й сьогодні!

Хаос, бруд, про туалети мовчу, бухалово прямо на березі, мат на всю округу, «відбірна» російська попса майже з кожної бази, атракціони ще те задоволення, доріг як не було так й немає, загалом інфраструктура на рівні 1995 року в кращому випадку! А це Національний Парк, перепрошую!!

Це що? Це як?!!» - обурюється активіст.

«От люди з свого Брюсселя зробили мекку, вилили з бронзи 60-ти сантиметрового пацана з причандалами й поставили як ідола, тепер туристи ломляця з усього світу!» - зауважує член виконкому.

«А ми, нам Бог подарував розкішну природу й одне з кращих озер Європи яке ми тупо топим у власних фекаліях...

Можливо я драматизую й комусь саме так комфортно але я абсолютно впевнений що Світязь заслуговує на значно більше , ніж потроху перетворюватись в вигрібну яму, він може й має стати дійсно діамантом не тільки Волині а й усієї України!» - переконаний лучанин.

Іноземні чи внутрішні інвестори, компанії котрі хочуть й вміють робити якісний туристичний бізнес, ось хто має прийти сюди, замість забюрократизованих київських та місцевих чиновників й тупих бариг, яким на той Світязь глибоко ........» - пише Ігор Алексєєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На сьогодні це місце відпочинку диких рагулів де можна просто справити нужду на природі.
Відповісти
Чергве активіське фейсбучне обурення. Панове а ви дістали зі своїми обуреннями. Візьміть краще щось збудуйте, покажіть що ви не #скакунируйнівникиобурені. Знаю людей але вони не активісти) в фейсбуках не обурюються , які створили достойні умови відпочинку на томуж Світязі, просто вони не обурюються а тихо роблять.
Відповісти
Мене теж обурюе купа сміття, яке залишають"відпочиваючі" на березі озера, та у лісі.Не вміемо шанувати себе, інших. Берегти те що маемо....
Відповісти
+1 Тільки й роблять шо в фейсбуці пишуть. Якщо кожен так буде сидіти і обурюватися так і буде далі помийна яма. Остогидло вже таке читати.
Відповісти
ж ви хочете?Он в Луцьку теж все обісрано і обісцяно "дітками" яким яжмамаши негайно заголяють дупи де прийдеться, бо ж "діткам" захотілось(( Культура і цивілізація!
Відповісти
Як що не подобаЕться, дуй у Туреччину! Народ вiдпочиваЕ, i що робити i слухати, вирiшуЕ сам!
Відповісти
Щоб мами не садили дітей де попало,то мають бути туалети хоча б біля деяких зупинок.
Відповісти
мами не садили дітей де попало, то треба мати розум і хоч елементарну культуру. В Луцьку на кожному кроці супермаркети,магазини, бари, кав"ярні, інші установи, можна зайти і пороситись з дитиною в туалет, здебільшого не відмовлять, крім того перед прогулянкою дитину вдома зводити в туалет, а зовсім малим все ж таки памперси одягати. У всі часи були малі діти, але щоб отак як свинні поводились, то це тільки зараз в часи яжмамаш.
Відповісти
Вельми шановний! А ваша Гірка Полонка вам не смердить! Приберіть в себе під носом , а тоді заглядайте до когось!
Відповісти
Вельми шановний! А ваша Гірка Полонка вам не смердить! Приберіть в себе під носом , а тоді заглядайте до когось!
Відповісти
Вас ніхто туди не заставляє їхати. Всім погано але тисячі пруться. Набридло цю грязюку читати
Відповісти
Типоаий імпотент від луцькради. Якщо член того органа то розкажи що особисто зробив для міста.
Відповісти
Смердючий полішуки запроданці всі іх до основи в тюрягу або поголові.
Відповісти
Ігор звідки приїхав? ) З якого закордону? Чого такий вражений ? ))
Відповісти
Може пан активіст має на примітці конкретного інвестора? Іноземного.. Бо наші внутрішні то чистої води бариги, яким насрати на Україну, тим більше на природу...
Відповісти
Автор, а под "тупым барыгой" мы одного и того же думаем?
Відповісти
Мелочи жизни-главное что у нас есть санстанции, экологические службы и другие "очень нужные" организации,где исправно получают зарплату.
Відповісти
Маемо те, що маемо...
Відповісти
Детская наивность автора! Настоящий рагулизм и быдлостай наступит лет через десять, когда созреют плоды тотального разрушения нравственности и морали.И комментарии внизу - лучшее подтверждение этих слов.Полная филологическая безграмотность авторов и уничижительная нетерпимость друг к другу!А к этому руку приложил и тот, кто теперь возмущается разгулом рагулизма. А в "совковое" время, которые все дружно проклинают, на Свитязе проводились чемпионаты Европы по подводному ориентированию - чистота воды была идеальной! Для малосведущих объясняю, что такое чистота воды. Это когда белый круг диаметром 60см отчетливо виден на глубине 50 м. И мата там никто не слышал даже в лесу. Аминь!
Відповісти
рагуль це той що все обгадит.возмущается вин.а де ты був ци 10 рокив а бабло косив..а тре було тут видстоювати свою волинь.а то прикатил барин рагули. бидло.набил би я те харю кацапюра...
Відповісти
Малоуважаемый господин ник,
ваш комментарий лишний раз свидетельствует, что рагулизм - это врожденное, его главная черта - сначала говорить, затем думать. Советую вам подучить грамматику, правописание украинское, а то в одном предложении вашем - 14 ошибок! Это даже не двойка, а минус шесть! И почему-то вы решили, что можете кому-то набить морду. А о своем фейсе вы подумали? Вот это и есть настоящий рагулизм, при котором слова бегут впереди мысли. Я это почти ежедневно наблюдаю в луцких маршрутках. К счастью, адекватных людей больше. Не вздумайте с такими мыслями посещать ЕС, именно из-за таких как вы там не очень уважают. Ваши мысли из века девятнадцатого, впрочем, дискуссия с вами бесполезна - на лицо диагноз нетерпимости. Такое не лечится! Вы позор Украины! Аминь!
Відповісти
Останні новини
Рагулізм та бидлостайл, – луцький активіст про озеро Світязь
27 липень, 2018, 08:57