Прокатний автомобіль чи громадський транспорт?*

Прокатний автомобіль чи громадський транспорт?*
Якщо ви приїхали в інше місто як турист, то маєте на меті оглянути якомога більше цікавинок за доволі короткий час. Зазвичай на це відводиться не більше кількох днів. Ходячи пішки, мало куди можна встигнути. Щоб пришвидшитись, доведеться їздити на таксі, громадському транспорті чи прокатному автомобілі. Таксі ми поки що відкидаємо, оскільки це доволі дорогий варіант. А тепер давайте поглянемо, чому оренда авто у Львові є значно кращою за їзду на трамваї, автобусі чи маршрутному таксі. EconomyRent - організація прокату автомобілів допоможе в організації приємного і плідного відпочинку.

Недоліки громадського транспорту

Цих недоліків позбавлене авто в оренду, але зовсім не позбавлений громадський транспорт:

• Обмеженість маршрутів. Поїзд метро, трамвай, автобус чи тролейбус завжди слідують по певному маршруту. Для туристів це може бути серйозним недоліком. Громадський транспорт зазвичай не покидає приміські зони. Доводиться їздити з пересадками, а це вносить у графік відпочинку плутанину та відбирає цінний час.
• Зручність. Громадський транспорт працює по певному графіку. І не завжди він є зручним для вас. Що робити, якщо ви бажаєте їхати рано вранці чи пізно ввечері? Знову втрачається цінний час. Також не забувайте, що на зупинці наступного автобуса можна чекати доволі довго. В автомобілі вас чекає кондиціонер влітку та теплий салон взимку. І ніяких сварок через відкриті вікна, ніякого протягу та віддавлених ніг. Хочете зупинитися, щоб розім’ятися чи випити кави? З особистим транспортним засобом це цілком можливо.
• Приватність. Оренда авто дозволяє вам їздити куди завгодно лише з близькими людьми. Поруч немає людей, які створюють незручності. Про громадський транспорт цього не скажеш. Конфіденційність тут відсутня. У кращому випадку ви матимете де сісти. Нічого не заважає людині, яка сидить поруч, слухати вашу телефонну розмову або спостерігати за зображенням на екрані вашого смартфону. А ще у салоні можуть бути пасажири, які кашляють, чхають та розповсюджують хвороботворні мікроорганізми.
• Вільний простір. Організація прокату автомобілів дозволяє комфортно розмістити в салоні транспортного засобу 4-5 людей або й більше, в залежності від моделі транспортного засобу. Подорожуєте з великими рюкзаками, сумками, дитячою коляскою? Для всього цього знайдеться місце в багажнику автомобіля. В автобус чи трамвай буває важко зайти навіть з невеликим багажем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: прокат
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.