LED модулі та їх характеристики*

Внутрішні і зовнішні LED дисплеї служать одному - доносити інформацію аудиторії дуже швидко в максимальному обсязі. Зовні лід модулі можуть практично не відрізнятися, але внутрішні характеристики мають суттєві відмінності.


Основні відмінності світлодіодних модулів для приміщення



• Лед модулі мають нижчий клас захисту від вологи та пилу, тому їх вартість нижче, ніж у зовнішніх.
• Для ефективності сприйняття інформації необхідно мати високу роздільну здатність екрана. Це пов'язано з тим, що внутрішні дисплеї проглядаються з близької відстані.
• Світлодіодні конструкції працюють на основі DIP і SMD LED модулів. SMD технології краще в даному випадку, оскільки діоди в SMD модулях можна встановити максимально щільно, домагаючись найбільш чіткого зображення.

Чіткість зображення



Відстань між пікселями називається кроком пікселя в модулі. Чим він менше, тим більш високу роздільну здатність у модуля, тим чіткіше буде зображення і комфортніше перегляд. Вартість світлодіодних модулів з високою роздільною здатністю вище.

Внутрішні екрани виробляють з кроком до 10 мм. Найбільш затребуваними є дисплеї з кроком в 5 і 10 мм.

Крок 5 мм вибирають, якщо аудиторія буде розташовуватися на відстані від 4 метрів, а екрани з кроком 10 мм комфортно переглядати з відстані від 8 метрів.

Якщо ж необхідно переглядати зображення з мінімальної відстані, то підійдуть ЛІД модулі з кроком 1,667 мм. Їх комфортно переглядати з відстані в 1,5 метра.

Дозвіл екрану має відповідати вирішенню відеоконтенту. При розділенні нижче, ніж у відео, то якість трансльованого зображення буде помітно страждати. Більш детально читайте тут: http://flylights.com.ua/komplektuyushhie.

Розмір дисплеїв



Компанія Flylights готова запропонувати різноманітні варіанти розмірів екрану, оскільки з комплектуючих LED модулів можна зібрати екран практично будь-якого розміру. Але при створенні відеоконтенту необхідно враховувати параметри дисплея, щоб домогтися якісного зображення. Як правило, використовуються формати MP4 і AVI.

Яскравість світлодіодної продукції



Наша компанія пропонує дисплеї з різною інтенсивністю світлового випромінювання. Так екрани P1,667 мають яскравість 900 кд / м², а більш затребувані дисплеї P5 - 3000 кд / м². Внутрішні світлодіодні модулі Р10 мають яскравість 6500 кд / м², але це максимальна інтенсивність випромінювання, при необхідності її можна зменшувати.

Енергоспоживання



Враховується показник енергоспоживання на 1м2. В середньому він складає 300-400 Ватт. Чим вище яскравість, тим вище споживання електроенергії світлодіодними модулями. Внутрішні екрани зазвичай налаштовують на приглушену яскравість, що забезпечує більш низьку витрату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: модуль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
LED модулі та їх характеристики*
27 липень, 2015, 11:11