Що потрібно враховувати при виборі офісу для оренди?*

Що потрібно враховувати при виборі офісу для оренди?*
Якщо ви бажаєте зняти офіс у столиці, варто почати пошуки хоча б за кілька місяців до запланованого відкриття бізнесу. Портал www.a-office.com.ua допоможе знайти найбільш перспективні офісні площі у центрі міста. Але ви повинні мати досить часу, щоб розглянути всі перспективні варіанти. Тож на що варто звертати увагу, щоб комерційна нерухомість якомога краще відповідала вашим потребам?

Ключові фактори комерційної оренди

Оренда офісів повинна базуватися на таких факторах:
• Розташування. В ідеалі ваші клієнти і співробітники повинні мати однакову можливість легко знаходити будівлю і добиратися до неї. Подумайте про паркування, а також про зупинки громадського транспорту поблизу. Не забувайте і про велопарковку. Також оцініть безпеку району. Дешевизна може вказувати на те, що оренда приміщення під офіс у цьому районі є не зовсім безпечною. Також подумайте, чи є поруч зручності (кав’ярня, ресторан та інші об’єкти) для клієнтів та працівників.
• Планування та наповнення приміщення. Отримайте максимум інформації про площу, на якій збираєтеся працювати. Наскільки приміщення є зручним? Чи є виділені кімнати для відпочинку, переговорів, прийому їжі? Чи помістяться тут всі меблі та техніка?
• Інфраструктура. Підключення до швидкісного інтернету, опалення, водопостачання, каналізація, ліфт, вентиляція та кондиціонування, телефонні лінії, - все це має дуже важливе значення для того, щоб комерційна оренда офісу була успішною.
• Тип бізнесу. При виборі приміщення завжди враховуйте напрямок своєї підприємницької діяльності. Наприклад, офіс у центрі міста не дуже добре підходить підприємцям, які очікують частих відвантажень товарів. З іншого боку, центральна частина дає стартапам багато можливостей для налагодження ділових зв’язків.
• Близькість до важливих об’єктів. Як далеко приміщення знаходиться від ваших клієнтів, ділових партнерів, постачальників? Бажано, щоб відстань була якомога меншою. Відстань до конкурентів потрібно вираховувати особливо ретельно. Надмірна близькість означає більш жорстку конкуренцію. При значній віддаленості ви втрачатимете клієнтів.
• Атмосфера в офісі. Тиша є важливою не лише для працівників, а й для вашої репутації. Коли справа доходить до переговорів, сучасний, спокійний і зручний офіс справляє позитивне враження на візитерів.
• Умови ремонту. Якщо ви плануєте затриматися тут надовго, рано чи пізно приміщення потребуватиме ремонту. Одразу ж визначте, хто буде відповідати за ремонт. Це може мати великий вплив на щомісячну орендну плату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: офіс, оренда
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що потрібно враховувати при виборі офісу для оренди?*
27 липень, 2016, 11:15