Візьми з собою в похід G-Shock*

Візьми з собою в похід G-Shock*
Подорожі - найцікавіше проведення часу в нашому житті. Величезна кількість нової інформації стимулює мозок працювати з ще більшою інтенсивністю. А що ж стосується походів? Перш за все, в них ми були поєднані з природою, отримуючи можливість спокійно подумати над сенсом життя і виникшими повсякденними труднощами. Виїзди в гори на велосипедах, ночівлі в наметах, купання в гірських річках - самі пригодницькі моменти активної програми. Залишивши вдома планшетні комп'ютери і плеєри, все-таки, не зайвим буде взяти з собою годинник, наприклад, відмінно підійде легендарна серія G-Shock. Як запевняють фахівці Watch4You, цей багатофункціональний наручний аксесуар стане вірним супутником і чудовим помічником!

Годинники для екстремалів, які вони?

Не важко здогадатися, що швейцарські вироби з сапфіровим склом буде доречніше надіти при виході у світ. Їх місце - під манжетою святкової сорочки. Відчайдушно стрибаючи на сидіння велосипеда або в скутер, весь одяг і прикраси (якщо такі є) не повинні доставляти дискомфорт своєму власникові. Саме тому, варто уважно поставитися до вибору годинника для цікавого, досить активного і захоплюючого проведення часу.

Спортивний стиль одягу має на увазі придбання відповідних виробів. Тобто, доглядаючи в магазині ходики, підбирайте ті екземпляри, які будуть максимально відповідати заявленому стилю. Звертайте увагу на матеріали наручних годинників. Ідеально підійде полімерний пластик, з якого зроблений ремінець, і мінеральне скло, що захищає циферблат від ударів, подряпин і вологи. Доречним стане підсвічування циферблату, наявність секундоміра, будильника і навігатора. Все це є якраз в G-Shock.

Casio G-Shock - гідний вибір для тих, хто не сидить на місці

Немає нічого більш звичного, ніж постійне відображення часу на годиннику. Однак сучасні моделі пропонують різні додаткові функції, які стануть дуже корисними. G-Shock - саме той наручний аксесуар, який стане незамінним в поході, тому що:
• він зроблен з матеріалів, які запобігають потраплянню в циферблат пилу, бруду, вологи і води;
• зроблен в кращих дизайнерських тенденції спортивних годинників;
• володіє протиударним захистом;
• оснащений світлодіодною підсвіткою;
• має в функціоналі таймер, будильник і повтор будильника;
• в нього вбудован автоматичний календар.
Словом, в цих Casio є все, про що так довго мріяли мандрівники!

Де купити?

Придбати ходики можна в інтернет-магазині, тому що вироби даного бренду користуються величезною популярністю. Ціна відповідає всім заявленим характеристикам, тому не залишить байдужим нікого!

Робіть правильні вкладення в свій комфорт! Купуйте жваві і витривалі годинники для найсміливіших походів!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.