Луцька школа №27 може не відкритися восени. ВІДЕО

Луцька школа №27 може не відкритися восени. ВІДЕО
Луцьку школу №27 можуть не встигнути відкрити 1 вересня.

Про це повідомили у сюжеті 12 каналу.

Будівельні роботи цьогоріч уже завершили. Та на обладнання для навчального закладу у 55-му мікрорайоні міста не вистачає близько 14 мільйонів гривень.

Ці гроші можна знайти у державному бюджеті, утім - не раніше осені. А от влітку врятувати ситуацію могли кошти луцької казни.

Принаймні, про це йшлося на нещодавній нараді з питань відкриття 27 школи, яка відбулася у стінах облдержадміністрації. Участь у ній взяли керівники міста та області, а також нардеп Ігор Лапін.

«Вже проведені тендери, потрібно закупити обладнання. Велися розмови, переговори з приводу того, щоб міська рада виділила ще додатково 14,6 мільйонів за рахунок перерозподілу бюджету, за рахунок перевиконання бюджету. А їм потім на їхні інфраструктурні об'єкти, які міська рада собі поставила за завдання на цей рік, компенсуємо за рахунок соцеконому депутатського», - зауважив нардеп.

За словами нардепа, кошти з державного бюджету, згідно з процедурою, зможуть надійти лише восени. Тому представникам Луцькради запропонували, щоб кошти виділили з міського бюджету.

Якщо до кінця липня школі не вдасться знайти 14 мільйонів гривень, найвірогідніше, що навчальний рік цього року тут не почнеться. Причому на депозитних рахунках міської ради залишається 38 мільйонів гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: школа, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От вам наслідки міста без міського голови. Ніхто не бере відповідальність. Перетворили відкриття школи в ігри фракцій.
Відповісти
Бояться. Бо відкривати школу без спортзалу заборонено ДБН. А так хотілося заробити політичні дивіденди ! А чого було обіцяти і плескати язиком ? Оце вам професійний рівень влади. Приймуть в експлуатацію тоді, коли збудують об'єкт відповідно до затвердженого проекту. А до того все - то сотрясаніє воздуха і дєтскій лєпєт !
Відповісти
На передвиборчу компанію не вистачить... якщо на школу дадуть.
Відповісти
Вот І Ігорь Лапінь
Відповісти