Як підготувати автомобіль до продажу?*

Як підготувати автомобіль до продажу?*
Продаж транспортного засобу та оформлення під нього кредиту в ломбарді багато в чому схожі. Ви повинні зробити все можливе, щоб отримати максимальну суму грошей. Для цього автомобіль має справляти якомога привабливіше враження. Це стосується і естетики, і технічного стану. Отримати гроші під заставу автомобіля на вигідних умовах вам допоможе сервіс cgfc.com.ua.

Історія

При підготовці ТС до продажу ви повинні передбачити типові питання покупця. Навіть якщо ви є першим власником автомобіля, варто підготувати короткий звіт про його історію. Типові питання:
• Автомобіль потрапляв у ДТП?
• Автомобіль було пошкоджено водою чи вогнем?
Варто також підготувати документи про ремонт, обслуговування і технічний стан ТС. Зберігайте чеки та квитанції з СТО, магазинів автозапчастин. Цілком можливо, що покупець захоче поглянути на них.

Технічний стан

Придбання вживаного автомобіля змушує людей нервуватися і прискіпливо вивчати навіть найдрібніші деталі. Будьте готовими до цього. Покупець бажає платити гроші за машину, яка заслуговує довіри. Ось що може зіпсувати враження від огляду (і це далеко не повний список):
• Зношені шини.
• Непрацюючі фари.
• Деформовані кузовні панелі.
• Активний індикатор «перевірте двигун».
Бажаєте витиснути максимальну користь з продажу автомобіля? Тоді не пошкодуйте грошей і часу, щоб показати його надійному механіку. Усунення навіть дрібних несправностей допомагає значно підвищити ціну транспортного засобу. Не забувайте про зберігання квитанцій, які підтверджують проведення ремонтних робіт. Будь-які несправності повинні бути усунути перед демонстрацією машини.
Якщо ви збираєтеся продавати автомобіль без ремонту, принаймні будьте готові чітко пояснити, чому не працює фара, звідки взятися вм’ятини на капоті й т.д.

Чистота

Вживані машини з автосалонів часто мають важливу перевагу – естетичність. Вони вимиті й відполіровані, а тому виглядають як нові. Підготуйтеся до того, що вам доведеться заглянути в кожну шпарину. Будь-який бруд може погіршити враження від огляду.
Подбайте про чистоту ззовні й всередині транспортного засобу. Видаліть бруд, іржу. За необхідності поновіть лакофарбове покриття. Бажано також навоскувати кузов. Обов’язково почистіть салон і приберіть з нього всі особисті речі. Протріть скло і дзеркала. Відполіруйте диски та інші металеві деталі без лакофарбового покриття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.