Як безпечно переносити чи перевозити готівку?*

Як безпечно переносити чи перевозити готівку?*
Бувають випадки, коли вам потрібно особисто перевезти велику суму грошей готівкою. Цілком логічно, що при цьому ви боїтеся як за фінанси, так і за власне життя та здоров’я. Що ж потрібно зробити, щоб добратися до місця призначення без неприємних сюрпризів? Охоронна компанія в Житомирі допоможе забезпечити надійний захист. Але це ще не все. Ми підготували кілька корисних порад, з якими вам обов’язково слід ознайомитися.

Охорона

Найкраще рішення – скористатися послугами професіоналів. Зверніться в охоронну компанію, і вас будуть супроводжувати міцні люди зі зброєю. Вони вміють реагувати на небезпеку і захищати клієнта. Якщо на вас чигають зловмисники, один вигляд охоронців може змусити їх відмовитися від своїх планів.
Також послуги інкасації надають деякі банки. В такому випадку гроші, коштовності або цінні папери клієнта перевозять у спеціально обладнаному автомобілі.

Збереження таємниці

Про суму готівки, дату її перевезення та маршрут повинні знати лише довірені особи. Не варто ділитися інформацією навіть з родичами та близькими друзями. Часто саме через них зловмисники дізнаються про те, де й коли потрібно підстерігати жертву. Людина може проговоритися, навіть не помітивши цього. Не варто багато балакати про гроші навіть тоді, коли наймаєте охорону.
Часто витік інформації відбувається через інтернет. Виклавши фотографію з грошима у соціальних мережах, ви вже дуже ризикуєте. Також не рекомендується розповідати про свої плани щодо купівлі чи продажу квартири, автомобіля, дачі й т.п.

Розміщення грошей

Не рекомендується класти готівку в сумку чи рюкзак. Найкраще місце для її зберігання – внутрішня кишеня одягу, який важко зняти, розірвати чи розстебнути. Якщо вам потрібно перенести багато пачок грошей, підберіть одяг з кількома кишенями.
Зазвичай пограбування на вулиці відбувається швидко. Нападникам ніколи роздягати жертву і перевіряти її кишені. Вони намагаються миттєво вирвати сумку чи рюкзак і зникнути. Тому для відволікання уваги можна тримати в руці портфель.
Навіть перебуваючи в автомобілі, ви повинні зберігати готівку у внутрішніх кишенях. Зловмисники можуть відчинити двері чи розбити скло, щоб схопити сумку.
Ми радимо використовувати усі вказані вище поради комплексно. Це означає, що варто скористатися послугами охоронців, не розповсюджувати інформацію про гроші й тримати їх ближче до тіла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: охорона
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.