На Волині жінка, яка рятувала з пожежі пенсіонерку, потрапила в реанімацію

На Волині жінка, яка рятувала з пожежі пенсіонерку, потрапила в реанімацію
В селі Грибовиця Іваничівського району вночі з 28-го на 29 липня у помешканні одинокої 71-річної жительки виникла пожежа. 35-річна жінка, яка допомагала бабусі вибратися з полум’я, від перенесеного шоку потрапила в реанімацію.

Першими рятувати одиноку пенсіонерку кинулися сусіди. Відчувши запах диму в оселі, вона подзвонила до подружжя, що її доглядає. Чоловік та дружина відразу прибігли на місце події, на допомогу прийшов також учасник АТО, який проживає поруч, - пише Буг.

Чоловіки через вікно передали пенсіонерку в руки жінки. Від перенесеного шоку доглядальниці прямо на місці довелося надавати медичну допомогу.

Каретою “швидкої” її доправили в Іваничівську районну лікарню, де вона і зараз перебуває з діагнозом “післясудомна афазія”, повідомив її чоловік.

Жінка не пам’ятає нікого з рідних і не говорить.

Афазія – це часткове або повне порушення мови, причиною розвитку якого є органічне ураження відділу кори мозку, що відповідає за мовну функцію. При розвитку даного захворювання спостерігається втрата здатності до розуміння мови і вираження своїх думок в словах.

Як повідомив головний інспектор Іваничівського районного сектору УДСНС України у Волинській області Анатолій Киричук, повідомлення про пожежу поступило о 2:06 29-го липня. Причиною загоряння стало коротке замикання холодильника.

Свідки повідомляють, що в будинку повністю згоріли веранда і кухня. Його власниця зараз проживає в літній кухні, а її рятівницю лікарі Іваничівської ЦРЛ намагаються повернути до повноцінного життя.

У реанімаційному відділенні підтвердили інформацію, що мешканка Грибовиці пережила важкий стрес, що вплинуло на стан її здоров’я.

Наталія К. виховує двох доньок віком 16 і 8 років та синочка, якому на днях виповниться 3 роки.

Кошти для лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 4149497100304403 (Куницький Ігор Володимирович).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині жінка, яка рятувала з пожежі пенсіонерку, потрапила в реанімацію
31 липень, 2018, 17:16