Волинські перевізники просять прискорити перевірку на дорогах

Волинські перевізники просять прискорити перевірку на дорогах
Волинські перевізники просять патрульних та Укртрансбезпеку оперативніше проводити перевірку власне на дорогах – адже через втрачений на огляд час, рейси потім не встигають на кінцевий пункт призначення, а це створює незручності пасажирам та призводить до затримок інших рейсів.

Про це йшлося 1 серпня під час нарада у голови облдержадміністрації щодо посилення контролю на автошляхах області за вантажними та пасажирськими перевезеннями

Один із перевізників після доповіді заступника начальника управління патрульної поліції зауважив, що є питання стосовно перевірки. Наприклад, перевірка маршруток на Любомльському пості призводить до затримок на 15-20 хв.

«Через це маршрутки вже не встигають на Ковель», - додав чоловік. Через це або водії «змушені» гнати по 120 км, аби встигнути, або ж банально запізнюються.

«Через перевірку на відправку в Ковелі я не встигаю.. а якщо ще оформлення протоколу, то взагалі», - додав чоловік. Тому він прохав оперативніше проводити перевірку, бо на Любомльському пості постійно трапляються такі затримки.

Голова ОДА Олександр Савченко погодився, що така проблема існує.

«Я й не вірю, що за 15 хвилин. Інспектор поки огляне, а тут ще водій щось сказав. Тому, може перевірка й на 40 хвилин затягнутися», - додав посадовець.

Тому, як варіант, він запропонував зібрати комісію, яка перевірить підприємства.

«Із метою певного контролю, тоді перевіряти епізодично», - зауважив Савченко. Тому він запропонував розглянути такий сценарій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто через перевірки, не випускають зламки, а це втрачені гроші... Тому пришвидшить перевірку, щоб їхні зламки приносили гроші !!!!
Відповісти
Останні новини
Волинські перевізники просять прискорити перевірку на дорогах
01 серпень, 2018, 11:10