За луцькі дороги, які «розлетілися» після зими, можуть взятися експерти

За луцькі дороги, які «розлетілися» після зими, можуть взятися експерти
Договори, заключені між луцькою мерією та компаніями, які ремонтували луцькі дороги, можуть піддати аудиту, а сам ремонт – експертизі, заявив депутат Луцької міської ради, голова Волинської обласної організації «Фронту Змін» Олександр Пиза.

Пиза ще раніше через мережу Facebook попросив лучан надати інформацію про найпроблемніші, на їхню думку, ділянки доріг в Луцьку.

«Повідомлень настільки багато прийшло, що сенсу перераховувати всі назви на сесії просто не було. Тому я попросив надати договори з тими організаціями, які робили ремонт доріг у минулому році», - зазначив Пиза.

Депутат каже, тепер управління аудиту міськради та юридичне управління повинне запланувати перевірку цих угод. Окрім цього депутат планує залучити і інших фахівців для перевірки договорів.

«Ми готові навіть запрошувати експертів для визначення якості самого ремонту. Аж до того, щоб довбати асфальт, брати контрольні проби, міряти глибину, важити інгредієнти і давати заключення», - каже депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги, Пиза
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б все це виконати.
Відповісти
Експертиза недешева. Хто буде платити?
Відповісти
Ядумаю, якщо справа справдідоведеься до кінця, то можна й скинутися. Ні, ну справді? Відкриваємо рахунок, і туди всі хто за перекидають гроші. Я пару сотень кину
Відповісти
краще мені на бутилку скинся!
Відповісти
при ремонті дорожнього полотна потрібно дотримуватися усіх норм, що мені здаєтся ніколі не виконувалися при ремноті. далі, найбільший ворог асвальту то вода, а зараз погляньте скрізь обабіч доріг лежать юрби снігу, вони тануть а вода стоїть, зимою посипали сіллю, от вам недбальство з адорогою, а потім плачуть чиновники що дороги поганні. контролюйте всі процеси!!! тоді можливо все буде добре
Відповісти
Потрібно встановити, хто підписував акти виконаних робіт.
Відповісти
Точно. Але заодно не аудитом займатись, а перевірити доходи та розходи тих, хто підписує акти по дорогам і не тільки по дорогам.
Відповісти
Останні новини
За луцькі дороги, які «розлетілися» після зими, можуть взятися експерти
04 березень, 2013, 09:24