Куди піти у вихідні в Луцьку: 3-5 серпня

Куди піти у вихідні в Луцьку: 3-5 серпня
Літо – період відпусток, фестивалів і прогулянок до ночі. А після важкого робочого тижня слід «перезавантажити» мозок і відпочити.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас добірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

П’ятниця, 3 серпня
Подія: «Бандерштат»
Тип заходу: фестиваль
Місце: село Рованці
Початок: 10:00
Що обіцяють: Традиційно, у перші вихідні серпня, «Бандерштат» збирає шанувальників якісної музики, української культури та активного відпочинку.

Кращі музичні гурти з України та з-за кордону, гутіркові та літературні сцени, спортивні розваги, ярмарки, смачна їжа, презентаціїі, дискусії ‒ саме такий формат відпочинку бандерштатівців.



Подія: «Lampa.doc»
Тип заходу: фестиваль
Місце: Луцький замок
Початок: 16:30
Що обіцяють: З 3 до 5 серпня у Луцьку триватиме фестиваль документального кіно Lampa.doc — 2018. Захід відбудеться на території Луцького замку.

Окрім кінопереглядів запланована денна освітня програма, що складатиметься з майстер-класів, лекцій, зустрічей з режисерами.
Програма освітнього блоку буде найбільш різноманітною і цікавою. Зокрема серед гостей фестивалю, що відвідають місто Луцьк під час Lampa.doc та зустрінуться з глядачами, буде польський режисер Пьотр Стащік, молода українська режисерка Аліна Горлова, продюсера Світлана Зінов’єва.

Однак, зважаючи на те, що покази відбуватимуться на території Луцького замку, необхідно буде придбати вхідний квиток. Разом з тим передбачено перелік пільгових категорій, представники яких зможуть потрапити на територію Замку Любарта, під час проведення фестивалю Lampa.doc, безкоштовно. Серед них: учасники бойових дій, діти віком до 14 років та люди пенсійного віку.



Субота, 4 серпня
Подія: «Африка, як вона є»
Тип заходу: духовно-просвітницька програма
Місце: Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка
Початок: 10:00
Що обіцяють:
4 серпня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка в м. Луцьку відбудеться духовно-просвітницька програма “Африка, як вона є” за участю мотиваційного спікера Василя Стойки (Чехія).

Програма складатиметься з двох частин.

I частина:

10:00 - 13:00

- "Зміни себе" - спікер Василь Стойка

- "Кому я потрібен" - спікер Василь Стойка

Ця частина буде присвячена історіям з життя людей на острові Мадагаскар.

II частина:

18:00 - 20:00 - благодійний концерт за участю Госпелхору " NotaHeaven", бенду "Eternity" та інших музичних виконавців.

Під час концерту збиратимуть кошти на лікування маленької дівчинки - Стонь Анастасії Дмитрівни, 1 рік 4 місяці. Діагноз: спонтанний масивний САК на фоні коалугопатії нез'ясованої етіології.

Організатори запрошують долучитись до заходу лучан та гостей міста.



Подія: «Teens English Club»
Тип заходу: безкоштовний англомовний клуб
Місце: Молодіжний центр Волині
Початок: 16:00
Що обіцяють:
У Молодіжному центрі Волині проведуть безкоштовний англомовний клуб Teens English Club. Захід орієнтований на дітей віком від 10 до 18 років. Зустріч англомовного клубу відбудеться у суботу, 4 серпня о 16:00 за адресою вул. Градний узвіз 5.

Спілкуватиметься з дітьми учасниця програми FLEX Юлія Дацюк, яка навчалася цілий рік у Сполучених Штатах Америки.

З підлітками проведуть веселі інтерактивні ігри, які допоможуть розширити словниковий запас та швидше запам’ятати корисну інформацію. Під час заходу тінейджери переглянуть англомовні відео та обговорять їх з учасницею програми FLEX. Важливим пунктом програми є використання англійської мови на практиці та подолання мовного бар’єру.

Неформальна обстановка, відсутність оцінок та інтерактивні вправи допоможуть вашій дитині швидше зрозуміти логіку використання англійської та вдосконалити вже здобуті навички. Найголовніше, що буде легко та весело, а робота в компанії однолітків забезпечить море знайомств та яскравих емоцій.

Участь у заході безкоштовна. Необхідно лише заповнити просту реєстраційну форму: https://goo.gl/CZVkAB.

Більше інформації можна знайти на сторінці події у Facebook https://www.facebook.com/events/697229893976269/ та на сторінці Молодіжного центру Волині https://www.facebook.com/LutskYouthCenter



3-5 серпня. КІНО

Фільм: «Крістофер Робін»
Жанр: мультфільм, мюзикл, фентезі, драма, комедія, пригоди, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 10:10, 12:50, 15:00, 17:10, 19:20
Про що фільм?
У житті змужнілого Крістофера Робіна панує повсякденна рутина. Одного разу він зустрічає друга дитинства - ведмедика Вінні. Разом їм належить повернутися в Стоакровий ліс, щоб не тільки відшукати загублених друзів, але і знову знайти щастя.



* * *

Фільм: «Темні уми»
Жанр: фантастика, трилер
Місце: «Premier City»
Початок: 12:20, 14:30, 16:40, 18:50, 20:00, 22:10
Про що фільм?
Майже всі підлітки на Землі померли від страшної і невідомої хвороби. Але ті, хто залишилися, кардинально змінилися - тепер кожен з них має суперсилу. Влада боїться могутніх підлітків, тому вирішує контролювати їх сили, відправивши всіх дітей в спеціальні табори. Дівчинка шістнадцяти років на ім'я Руді є однією з найсильніших завдяки своїм суперсилам. Вона біжить з того страшного табору і знаходить таких саме дітей-мандрівників, які просто хочуть втекти від влади і знайти спокійне місце для існування. Але в світі, де правлять дорослі, потрібно не бігти - потрібно боротися. Не дарма у них є суперсили.



* * *

Фільм: «Неймовірні пригоди Факіра»
Жанр: комедія, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 12:10, 16:00
Про що фільм?
Молодий факір Аджа вирушає до Парижа, де на нього чекає не лише шалене кохання, а й неймовірні пригоди! Не маючи грошей, він вирішує заночувати у магазині «Ікея», сховавшись у шафі, яку за збігом обставин відправляють до Англії. Йому доведеться подорожувати і в шафі, і на човні, і на повітряній кулі, і навіть у валізі за маршрутом Мумбаї-Париж-Лондон-Рим! Це дуже захоплює, але як же тепер повернутися до коханої?



* * *

Фільм: «Zoe»
Жанр: фантастика, мелодрама
Місце: «Premier City»
Початок: 21:00
Про що фільм?
Зої і Коул - вчені майбутнього, які розробляють ідеальних романтичних партнерів - синтетиків. Їх мета - позбавити людей від самотності і нерозділеного кохання. Але чим далі вони просуваються в своїх експериментах, тим сумнівніше виглядають результати їх роботи...



* * *

Фільм: «Шалений Будапешт»
Жанр: комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 21:30
Про що фільм?
Два друга, Вінсент і Арно, застрягли в рутині та нудному дорослому житті. Вінсент докладає всіх зусиль для того, щоб досягти успіху на роботі, але безуспішно. Арно втомився від компанії прискіпливого батька своєї дружини. Їх життя змінюється назавжди, коли на провальному парубочому вечері свого друга, вони знайомляться із стриптизеркою. Вона розповідає хлопцям про те, як шалено відривалась в Будапешті. Друзям спадає на думку відкрити агентство з організації холостяцьких вечірок у цьому місті розпусти, де алкоголь тече рікою, а у повітрі витає секс...


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Куди піти у вихідні в Луцьку: 3-5 серпня
03 серпень, 2018, 11:00