Директор рожищенського притулку прокоментував скандал. ВІДЕО

Директор рожищенського притулку прокоментував скандал. ВІДЕО
Директор Рожищенського притулку для дітей Леонід Матвійчук вважає надуманими звинувачення про знущання над вихованцями.

Про це він заявив у коментарі для ЗМІ, - йдеться у відео Суспільного. Волинь.


У Рожищенському притулку для дітей розслідують побиття неповнолітніх. Регіональний координатор уповноваженого з прав людини Віталій Єлов зазначив: «В процесі моніторингу ми від дітей дізналися про факти насилля щодо них. Це підтверджувалося певними знаками на тілі. Мова йде про десь до 10 дітей».

Головний спеціаліст секретаріату Уповноваженого з прав людини Олена Прашко додала: «Це заява не перша. І органи Нацполіції, наскільки ми зрозуміли, і ювенальної поліції знали вже про такі випадки. Ми знаємо, що дитина, яка зараз в розшуку, вона була також вихованцем цього притулку. Зараз справа полягає в тому, що в державі іде процес деінституціалізації. Такі притулки – це не місце для дітей, які потрапили в складні життєві умови».

Тим часом директор притулку всі звинувачення заперечує.

«Про сліди крові. Якщо ви в себе десь побачите речі в крові, то це не буде означати для вас зробити висновки, які не мають відношення або якась фантастика, яка не має відношення до тої крові, яка з’явилася у вас. Це, мені здається, один із розряду надуманих речей, для того щоб підігріти цю ситуацію. У нас є різний контингент, і протягом 20 років сама значна частина складних, дуже складних дітей, які мають судимість, ми знаходили спільну мову. І якісь недоречності не є закономірністю і не можуть служити тому, що капля крові може давати для розвитку якихось версій, які будуть абсурдними з точки зору нашого закладу», - сказав Леонід Матвійчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Волині це тепер норма. Вихователі прикривають директора, а в Луцьку директори прикривають вчителів , які над дітьми знущаються.давайте ще чогось почекаємо! головне нікого не покарати!
Відповісти
Та в нього ї***о ман'ячили. Збочинця педофіла. І так видно. На палю гниду
Відповісти
Дайте йому окуляри і точний чікатіло блін. По очах падлу видно
Відповісти
Там такі діти що на брешуть вам три повних короба , аби ви лише слухали! Роздули треба ж щось писати...
Відповісти
Більшість дітей у притулку пройшли Рим , Крим і т.д. Наплести , набрехати їм як дихнути. А в нас модньо говорити про права дітей. Тільки про обовязки мало говорять. Діти знають , що їм все одно повірять. От і насочиняли , щоб помститись і пропіаритись. Певно якби діти побили директора . то ніхто і рядка ніде не написав
Відповісти
Останні новини
Директор рожищенського притулку прокоментував скандал. ВІДЕО
02 серпень, 2018, 23:07