Туристична карта*

Туристична карта*
Величезний вибір туристичних карт є у фірмових магазинах туристичного спорядження Terra Incognita, які знаходяться у місті Київ, Львів та Одеса, а також у них є інтернет магазин: www.terraicognita.com.ua

Будь-яка подорож не обходиться без попереднього складання маршруту, визначення місць зупинок, ночівлі, тощо. І для цього потрібна туристична карта Терра Інкогніта. Особливо, якщо ви запланували відправитись у пішу подорож, кудись далеко за межі цивілізації і для цього вам необхідне детальне планування маршруту, визначення перепаду висоти, зупинок для ночівлі, привалів, тощо.

Придбати туристичну карту можна у магазинах туристичного спорядження, величезний вибір туристичних карт є у фірмових магазинах туристичного спорядження Terra Incognita, які знаходяться у місті Київ, Львів та Одеса, а також у них є інтернет магазин: www.terraicognita.com.ua. Cаме у цьому магазині ви знайдете широкий вибір туристичних карт, практично всіх районів Карпат, різного масштабу та із детальним маркуванням. У асортименті можна знайти туристичні карти від виробників: ACCA та ДНВП "Картографія". З такими районами Карпат: Західні, Центральні та Східні Горгани, Боржава, Чорногора, Верховинський Вододільний Хребет, Свидовець, Мармароси та інші. При детальному вивченні карт, можна сказати, що практично у кожній з них вказаний масштаб, сітка координат, що саме є на карті, тобто які вершини, хребти та полонини, нанесені та промарковані на місцевості та плановані пішохідні маршрути і інші важливі умовні знаки.

Ви можете ставитись до карт із насмішкою, адже на світі 21 століття і нам пощастило жити в час стрімкого розвитку новітніх технологій і на зміну туристичним картам прийшли GPS, телефони із додатками та інші новинки. Проте, інновація нас частенько підводить, а саме: техніка може некоректно відображати інформацію, розряджатись, пошкодитись та зламатись, що не трапиться із туристичною картою (якщо ви “заскочуєте” її або ж придбаєте ламінований варіант (який вдвічі дорожчий).

Не варто орієнтуватись на свої інстинкти та вирушати у подорож без карти, адже гори непередбачувані, погода дуже мінлива, живності у лісах багато і хто зна, що з вами може трапитись, якщо ви заблукаєте. Тому, не випробовуйте долю, краще застерегтись і подбати про свою безпеку наперед. Подорожуйте розумно і дбайте про себе. Яскравих вам мандрівок!

Якщо вам потрібна допомога у виборі туристичної карти рекомендуємо звернутись у магазин туристичного спорядження Terra Incognita, написавши їм на сторінку у Facebook, або ж зателефонувавши за цими номерами: +38 098 62 555 74 , +38 093 62 555 74, де ви отримаєте якісну консультацію і підберете саме те, що вам ідеально підійде і ви залишитесь задоволені вибором.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Туристична карта*
03 серпень, 2016, 10:14