Подробиці пожежі на Волині, у якій жінка рятувала з вогню пенсіонерку

Подробиці пожежі на Волині, у якій жінка рятувала з вогню пенсіонерку
25-ти річний учасник АТО з села Грибовиця Іваничівського району Тарас Куницький розповів, як допомагав рятувати пенсіонерку з охопленого вогнем будинку.

Нагадаємо, що в селі вночі з 28-го на 29 липня у помешканні одинокої 71-річної жительки виникла пожежа, - пише Буг.

Власницю будинку витягувати з вогню кинулися сусіди. Один із рятівників пенсіонерки, Тарас Куницький, розповів про обставини події.

Чоловік є учасником АТО, військовим колишньої 51-ої бригади. Перший раз потрапив на Схід у 2014-му році, в 2016-му році служив за контрактом.
Тарас Куницький із сім’єю
Тарас Куницький із сім’єю

Нагадаємо, що Наталія Куницька, яка допомагала рятувати бабцю, від перенесеного шоку потрапила в реанімацію з діагнозом «післясудомна афазія».

«Хата цієї бабусі знаходиться навпроти нашої. Будинок якби дерев’яний, тільки обмурований цеглою. Жінка, яка доглядала за пенсіонеркою і після пожежі потрапила в лікарню, – моя тітка.

Бабця спочатку подзвонила до них і сказала, що не має чим дихати, бо всюди дим. Усі схопилися і побігли туди. Мій дядько Ігор з будинку передавав мені її на вулицю через вікно, його дружина Наталія перебувала поруч і допомагала.

Там була така температура, що скло на вікнах плавилося», – каже він.

Тарас Куницький розповідає, що пенсіонерка – неходяча, після інсульту, ледь пересувається з візочком, тримаючи його перед собою. Жінка живе зараз в себе вдома, в літній кухні.

«Ми її дістали, Наташа пішла на подвір’я із нею. Дядько колись працював на пожежній, він відрами з водою почав гасити пожежу, а я побіг перекривати газ, щоб не рвануло.

Коли пожежники загасили вогонь, в Наталії почалися судороги, а потім вона втратила свідомість. Її занесли в «швидку» і намагалися привести до тями, але в них нічого не вийшло, тому забрали в реанімацію. Це все настільки швидко відбувалося… Медики так поспішали, що сумку свою забули. Насправді в такій ситуації ти не думаєш про себе, просто розумієш, що треба діяти», – говорить він.

Як повідомив чоловік Наталії Ігор Куницький, жінку з реанімації перевели в неврологію. Вона почала ходити, однак, як і раніше, не говорить і не пам’ятає рідних.

Усі бажаючі можуть перерахувати кошти для її лікування на картку ПриватБанку 4149497100304403 (Куницький Ігор Володимирович).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подробиці пожежі на Волині, у якій жінка рятувала з вогню пенсіонерку
06 серпень, 2018, 15:21