На волинському пункті пропуску водій «євробляхи» заблокував рух. ВІДЕО

На волинському пункті пропуску водій «євробляхи» заблокував рух. ВІДЕО
Водій Mercedes на іноземній реєстрації вимагав пропустити його без черги через митний пункт пропуску «Устилуг».

Про це пише БУГ.

Рух припинився через водія Mercedes на іноземній реєстрації, який вимагав пропустити його без черги, близько 01:00, 7 серпня.

Цілу ніч не пропускали жодного автомобіля та автобуса через конфлікт із чоловіком. На місце прибули правоохоронці.

Як говорять очевидці, водій вимагав пропустити його без черги, хамив правоохоронцям, обзивав та між ними відбулася шарпанина.

Зранку 7-го серпня, близько 10:30 вдалося вирішити ситуацію, чоловіка забрали в поліцейський автомобіль, рух відновили.

За ніч на митниці сформувалася черга в більш як 100 автомобілів, у яких перебували і пасажири з маленькими дітьми, в тому числі «застрягли» і рейсові автобуси.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хватить пудрити мозок людям! Ви приїдьте хоч раз коли "робоча" зміна, і подивіться і відзніміть як їдуть місцеві. Хоча б один раз, і яка реакція ПОЛЮЦЇ на дорогущий мерседес. Пообпісювались і все. якби на жигулю влізла так проста людина, то вони в перші пару хв вже руки заламували б, герої обісцяні
Відповісти
Перед тим як брати інтервю жерналісту, візміть закордонні паспорти у респондентів та подивіться їх відмітки в паспорті про перетин кордоні. Ви там побачете що вони практично живуть на кордоні. Вони там знаьомляться, одружуться, розмножуються та живуть. Це їх життя. Діти це засіб перетнути кордон без черги, так само як і у циган засіб заробити більше грошей. Постійте біля поліцейсько та понаблюдайте скільки там їде з дітьми та з яких вони районів.І тут ви прозрієте що вони усі місцеві, і усі кудись дуже поспішають.
Відповісти
Читаю коменти і дивуюсь! Пропустили - зле, не пропустили - теж зле:) Ті їдуть, бо "мєстниє". Приїхав Президент в Устилуг і зупинився біля людей - їм заплатили. Весь цей стиль - це нитіки, це люди, яких наші сусіди називають ХАМ і ХАХОЛ, а не УКРАЇНЕЦЬ. Робіть висновки, хахли, а щось не подобається, то зараз є чудова нагода поїхати в Донецький аеропорт і все виправити.
Відповісти
Бульдозер - расчистить федеральную дорогу . Пусть потом по страховке неисправность объясняет . Да неисправность мозга это тоже к ним . Эх надо им ещё пистолеты разрешить
Но трасса должна чистой для движения быть .
Відповісти
Останні новини
На волинському пункті пропуску водій «євробляхи» заблокував рух. ВІДЕО
07 серпень, 2018, 11:16