Як не втратити багаж під час подорожі? Корисні поради від ЗигЗак*

Як не втратити багаж під час подорожі? Корисні поради від ЗигЗак*
Щороку безліч сумок та рюкзаків туристів стають здобиччю крадіїв. Багаж зникає з автобусів, таксі, готельних номерів, ресторанів… Втратити свої речі можна будь-де і будь-коли. Але ризик цього можна мінімізувати. Інтернет-магазин ZigZak не лише пропонує якісні сумки для подорожуючих, але й розповідає, як не позбутися їх. Окрім врахування вказаних нижче порад, варто також подумати про страхування багажу. Якщо він все-таки зникне, принаймні можна буде отримати компенсацію.

Запобігаємо крадіжці сумки

Ключові рекомендації для туристів від магазину ЗигЗак:
• Тримайте цінні предмети (електроніка, прикраси, кредитні картки, гроші) при собі. Вони повинні знаходитися на тілі. Навіть якщо сумку вкрадуть, ви зможете зберегти найцінніші предмети. І не варто демонструвати їх – це приваблює зловмисників. По можливості беріть з собою менше дорогих речей. Наприклад, в подорожі цілком можна обійтися без смартфону (замініть його на звичайний телефон) і сережок з діамантами. Те ж саме стосується і грошей. Замість цілої пачки банкнот краще носити трохи готівки й кредитну карту.
• Складіть список усього, що ви поклали в сумку. Якщо купуєте щось в дорозі, доповніть список. Також бажано сфотографувати свій багаж, коли збираєтеся в дорогу. Телефон чи смартфон з фотокамерою сьогодні є у більшості людей. Це допоможе підтвердити факт крадіжки, якщо вона все ж сталася.
• Завжди тримайте сумку при собі. Якщо вам захотілося поспати в поїзді, це не означає, що всі люди навколо вас також спатимуть. Злодії вміють діяти дуже швидко. Покладіть багаж під голову замість подушки, покладіть на нього ноги чи прив’яжіть його до руки. Навіть якщо ідете до туалету, не залишайте свої речі без нагляду. Навіть коли багаж проходить через сканер в аеропорту, не відволікайтесь.
• Використовуйте спеціальні замки, щоб заблокувати сумку. Звичайно, злодії можуть просто винести її. Але сама наявність замка часто відлякує їх і змушує шукати більш легкодоступну здобич.
• Використовуйте сумки яскравих кольорів. Злодії не люблять їх, оскільки з ними важче сховатися серед безлічі простих чорних предметів. Або ж можна позначити багаж так, щоб він виділявся. Наприклад, у цьому допоможуть яскраві наклейки.
• У громадському транспорті чи натовпі краще зняти рюкзак і нести його перед собою. Доки він знаходиться на плечах, злодій може непомітно розстебнути чи розрізати його.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗигЗак
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як не втратити багаж під час подорожі? Корисні поради від ЗигЗак*
07 серпень, 2016, 16:33