Літня фотосесія вагітної: що потрібно знати*

Літня фотосесія вагітної: що потрібно знати*
Очікування малюка – чи не найзворушливіший період в житті жінки. Фотосесія вагітної влітку – подія особливої важливості. Під час неї необхідно піклуватися не лише про гарні фото, але й про комфорт майбутньої матері. Яких правил потрібно дотримуватись?

Основні правила проведення зйомки вагітної

Оптимальний час для проведення зйомки – восьмий чи початок дев'ятого місяця вагітності. У цей час живіт набирає привабливих обрисів, і його можна використати в якості атрибуту – розфарбувати як футбольний м’яч, кавун, повітряну кульку.
Літня зйомка має деякий ризик: спека може нашкодити здоров'ю вагітної. Через це фото сесію краще проводити вранці або ввечері. Будь-який професіональний фотограф має в арсеналі пару місць з вражаючими пейзажами.
При виборі локації для зйомки в першу чергу потрібно попіклуватися про комфорт майбутньої матері. Вона має мати місцину, де зможе перепочити. Необхідно виключити ризик перегрітися на сонці. Добре, якщо поруч буде автомобіль, де вагітна зможе випити води, відпочити та перекусити.
Якщо вагітна захоче, може обрати локацію зйомки самостійно. Це може бути парк, ліс, берег річки. Влітку природа стає ще більш привабливою. Надзвичайними є фото, зроблені біля моря під час заходу сонця. Воно створює розсіяне сяйво, яке перетворює будь-яку жінку на королеву краси.

Одяг, пози, аксесуари для фотосесії

Якщо фотозйомка буде відбуватись серед зелені, можна одягти довгу шифонову сукню, а на голову почепити вінок з квітів. Такий образ лісової Мавки не залишить нікого байдужим. Дехто фотографується в полі серед колосків пшениці. Цікавими будуть фото, зроблені на кінській фермі.
Фотосесія може бути як одиночною, так і в парі з чоловіком, з дітьми. Якщо зйомка групова, сім'ї доречно одягтись в одній кольоровій гамі. Вона має бути світлою та ніжною. Моделі мають дотримуватись єдиного стилю в одязі. У кожному образі повинні бути деталі, які підкреслювали б родинний зв'язок.

Зворушливими виходять фото, на яких чоловік або діти торкаються живота мами, цілують його. Можна підкреслити стать майбутньої дитині стрічками відповідного кольору. Найсміливіші вагітні можуть оголитися повністю, закутавшись в напівпрозору тканину.
В якості декорацій підходять:
- крісла-качалки;
- ліжка;
- качелі;
- гамаки.
Можна взяти інші аксесуари – дитячі іграшки та зйомки УЗО, букетик квітів. Які ідеї використали інші жінки, можна подивитися на сторінці http://frontpage.com.ua/portfolios/waiting-miracle/.
Краса тіла на фото залежить не лише від одягу, але й від правильних ракурсів. Найбільш виграшними для вагітних являються стояча та напівлежача пози. Необхідно зробити акцент на животі.
Фото можуть бути виконані в таких стилях:
- гумористичному;
- романтичному;
- театральному.
Головне на знімках – хороший настрій.

Що необхідно зробити перед зйомкою

Скоріше за все, підготовка до зйомки та сам процес триватимуть довго, тому краще звільнити місце в розкладі. Напередодні фотосесії не рекомендується багато пити чи їсти солоне. Це попередить набряки тіла. Необхідно добре виспатись. Макіяж та зачіску краще зробити у майстрів. Так як камера з`їдає частину кольорів, можна поекспериментувати, обравши яскравий та смілий мейк-ап. Нижня білизна повинна бути зручною, інакше на тілі лишаться червоні сліди. Не слід обирати занадто тісний одяг: він буде сковувати рухи.

Перед фотосесією слід уникати стресів, потренуватись перед дзеркалом, продумати образ. Якщо зйомка стандартна, і по часу займатиме 2 години, потрібно приготувати як мінімум 3 костюма.
Деякі жінки в період вагітності комплексують щодо набраної ваги. На період зйомки потрібно забути про всі сумніви щодо власної привабливості. Очікування маленького – прекрасний час, не потрібно затьмарювати його надуманими проблемами. Потрібно акцентувати увагу на дитині, розслабитись, відкрити ігривий бік характеру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.