Що таке гідрогелеві патчі для очей*

Майже ідеальний засіб для догляду за найбільш проблемними ділянками шкіри. Рекомендовано провідними косметологами, повсюдно застосовується зірками естради і кіно, в професійних салонах і SPA-центрах. Гідрогелеві патчі під очі в Україні тепер доступні в інтернет-магазинах. І ми розповімо вам все, що потрібно знати про це косметичний засіб. Геніальний винахід корейських фахівців дійсно володіє чудовими відновлюють і омолоджують властивостями. Але і у нього є певні недоліки, про які ми теж згадаємо в цій статті.

Гідрогелеві патчі для очей

Для початку трохи теорії. Гідрогель - це речовина, здатна поглинати вологу у великих кількостях, а потім, за певних умов, віддавати її. Його виробляють у вигляді порошку або гранул. Потім просочують водою або іншою рідиною, косметичними та іншими компонентами. При цьому гідрогель набухає, різко збільшується в об'ємі і стає схожим на прозоре желе.

Раніше він не застосовувався в косметології, але не тому, що є якісь протипоказання. Причина криється в іншому, в консервативності наших жінок. Вони звикли, що для шкіри обличчя застосовуються креми, лосьйони, "молочко", скраби і ще пара-трійка інших косметичних форм. Їх виявилося складно переконати спробувати щось нове.

Кореянки відносяться до догляду за своєю шкірою набагато ліберальніше. Вони охоче експериментують і моментально розкуповують нові засоби, що з'явилися в продажу. Коли в 2012 році вперше на ринок випустили патчі для очей з золотим гідрогелем, вони тут же були з радістю прийняті кореянками. А коли їх висока ефективність стала очевидною, європейські жінки теж не змогли встояти.

Все почалося з декількох американських кінозірок. Вони першими почали застосовувати корейський засіб. А вже за ними потягнулися всі інші. Минуло менше року, і зараз гідрогелеві патчі для очей це, мабуть, найпопулярніший косметичний засіб для догляду за ніжними ділянками шкіри.

Патчі для очей гідрогелеві: для чого вони потрібні

Це найефективніший засіб для зволоження і доставки поживних та інших речовин прямо в шкірний покрив, що потребує особливого догляду. При звичайних умовах - кімнатній температурі і нормальній вологості, вони виділяють вологу і цілющий зміст строго рівномірно протягом усього часу використання. Тому можна дуже точно встановити дозування. Час процедури становить від 30 хвилин до 8 годин. Чим більше ви тримаєте патчі на очах, тим більше діючої речовини з них надійде в шкіру.

Звичайно, їх можна використовувати не тільки на зоні, розташованої навколо очей, але і на будь-яких інших ділянках. Вони є прекрасним засобом зволоження і омолодження, єдиним стримуючим фактором є ціна. Але якщо ви можете дозволити собі гідрогелеві патчі для очей купити в потрібній кількості, сміливо використовуйте їх на всіх проблемних ділянках. Це можуть бути і інтимні зони, і інші частини обличчя, і зона, розташована за вухами.

Ще одна чудова властивість гідрогелевих патчів для очей - це їх неперевершений охолоджуючий ефект. Зберігати засіб потрібно обов'язково в холодильнику, при температурі не вище +5 ˚ С. Тому вони вже трохи холодні, коли ви тільки наносите їх на шкіру. Під час процедури ви відчуваєте приємну прохолоду, м'язи розслабляються, ви фізично відчуваєте, як спадає накопичена за день напруга. Тому патчі для очей здатні надати позитивний ефект навіть без додаткових діючих засобів, тільки за рахунок одного лише гідрогелю.

Як вони діють

На відміну від звичайного крему, в гідрогель можна покласти практично будь-які діючі компоненти. Разом з вологою, рівномірно вбирає шкірою обличчя, в епідерміс потрапляють і ці речовини. Корейські косметологи навчилися робити відмінні мікси, які підходять для будь-яких цілей.

Є гідрогелеві патчі для молодої і для старої шкіри, з сильним зволоженням і з мінімальним, що живлять, відновлюють, навіть лікують. Так-так, з їх допомогою можна не тільки позбутися від мішків під очима, а й вилікувати деякі захворювання. Тільки не забудьте проконсультуватися зі своїм лікуючим лікарем-дерматологом перед тим, як будете їх використовувати з цією метою.

Як застосовувати гідрогелеві патчі

Процедура максимально проста. Вам потрібно просто нанести патчі на шкіру під очима і підтримати їх там стільки, скільки вважаєте за потрібне. Звичайно, шкіру спочатку потрібно промити. Але краще зробити це з якимось простим милом, мають максимально нейтральний склад.

Потім прямо на суху шкіру нанесіть гідрогелеві патчі і тримайте їх там. Почніть з невеликих проміжків часу, наприклад, з однієї години. Потім оцініть ефект і прийміть рішення - чи варто збільшити або зменшити час процедури.

Час, поки на вашому обличчі знаходяться патчі, потрібно проводити з користю. Приляжте, розслабтеся, увімкніть спокійну мелодійну музику. Можете помедитувати або провести аутотренінг. Душевна рівновага також благотворно впливає на красу, як і найкращі косметичні засоби, якщо не більше.

Можна поступово подовжувати, доводячи його до цілої ночі. Увечері ви знімаєте макіяж, вмиваєтеся і наносите гідрогелеві патчі. А вранці встаєте, дивитесь у дзеркало і насолоджуєтеся своїм бездоганним виглядом.

Після того як ви зняли гідрогелеві патчі, не потрібно вмиватися або наносити крем. Зачекайте хоча б годину, поки шкіра повністю вбере всі отримані цілющі компоненти.

Повторювати процедуру можна щодня. Корейські фахівці рекомендують використовувати гідрогелеві патчі вечорами, відразу після того, як ви знімете макіяж. Це допомагає шкірі повністю відновитися, зберігати еластичність і пружність.

Детальніше: https://crispy.com.ua/patchi-dlya-glaz

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.