Новий начальник управління юстиції Волині – родом із Полтавщини

Новий начальник управління юстиції Волині – родом із Полтавщини
На Волині 26 липня призначили нового керівника головного територіального управління юстиції в області. Ним став Олег Тимченко.

Про це йшлося у четвер, 9 серпня, під час прес-конференції щодо результатів державної виконавчої служби Волині за липень.

За словами Олега Тимченка, 27 липня його представили колективу, він встиг поспілкуватися з заступниками та познайомитися з головою Волинської ОДА Олександром Савченком.

«На сьогодні кадрових змін не буде. Люди кваліфіковані. Будемо працювати з ними і знаходити порозуміння», - запевнив він.

Олег Тимченко розповів, що він родом із Полтавщини. Закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого, пізніше – Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Олег Тимченко очолював Головне територіальне управління юстиції у Полтавській області.

Нагадаємо, шо екс-начальника територіального управління юстиції у Волинській області Валентина Кухарика, якого звільнили 26 лютого 2018 року, поновили на посаді 21 червня.

«Рішення суду про поновлення Валентина Кухарика оскаржується Міністерством юстиції в апеляційному порядку», - повідомив Тимченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Новий начальник управління юстиції Волині – родом із Полтавщини
09 серпень, 2018, 11:40