Янукович пообіцяв ще раз приїхати на Волинь

Янукович пообіцяв ще раз приїхати на Волинь
Президент Віктор Янукович обов'язково завітає на Волинь

Так він відповів на запитання редактора нововолинської газети «Наше місто» Ігоря Лісового, - пише Волинська правда.

Журналіст нагадав, що шахта Нововолинська будується вже більше 20 років, а на завершення будівництва потрібно 600 мільйонів гривень.

«Це гірниче підприємство дуже потрібне для шахтарського Нововолинська, де населення – 58 тисяч людей. Тому запитання: чи будуть ці кошти виділені, і чи ми завершимо будівництво цієї шахти у 2013 році, бажано до Дня шахтаря, і чи ви приїдете на відкриття цієї новобудови?», - мовив Лісовий.

«Я хочу сказати, що я обов’язково приїду, а це означає, що ми обов’язково завершимо те, що ми розпочали разом з шахтарями. Тому передайте вітання колективу. Нехай вони будуть переконані в тому, що держава зацікавлена в тому, щоб більше видобувати якісного вугілля. Це – перше. Друге – ми зацікавлені в тому, щоб створювались нові робочі місця. Мені здається, що перша черга, яка передбачає близько 1000 тонн вугілля випускати на добу, це добре буде», - відповів президент.

«Нововолинська шахта, як нова, має велику перспективу стати однією з рушійних сил підняття рівня економіки і забезпечення паливного балансу нашої країни», – заявив Янукович.

Нагадаємо, за час президентства Янукович лише один раз приїжджав на Волинь. 7 січня він відвідав Зимненський Свято-Успенський жіночий монастир у Володимир-Волинському районі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зустрінемо шановного пана гранатометами !
Відповісти
НЕ ТРЕБА НАМ ТОГО ТОРМОЗА.ВЖЕ ПОКРАЩЕННЯ У НАС І БЕЗ НЬОГО ПРИЇЖДЖАЛО ЧУЧЕЛО АЗІРОВСЬКЕ.НЕХАЙ ВОНО КИЇВЛЯН ПОТІШИТЬ КРАСНОРЕЧИВИМІ БАСНЯМИ.ВОНИ ЗЛЯТЬ НАРОД-ЦЕ Ж БУДЕ ЯК БДЖІЛ У ВУЛИКУ РОЗДРАТУВАТИ.
Відповісти
борька з язичком-лизунком зустріне
Відповісти
Хай сидить у себе в Межигір'ї і не рипається. Я за відкриті дороги, а не перекриті для нього!
Відповісти
ЯНУКОВИЧ З АЗАРОВИМ ЯК ВОШИ КРУТЯТЬЯ НА ОДНОМУ МІСЦІ-НУ ТАК СВОЛОЧІ ЗАБРЕХАЛИСЯ НУ КОМУ ВОНИ ВТИРАЮТЬ З ТИМ ПОКРАЩЕННЯМ.Я ДУМАЮ ПЕРЕД СОБОЮ СТАВЛЯТЬ ЗЕРКАЛО І ЗАЛІВАЮТЬ.НУ ЗРОЗУМІЛО ДЛЯ СЕБЕ ВОНИ ЗРОБИЛИ ПОКРАЩЕННЯ АЛЕ ПОЯСНІТЬ ЩО ЦЕЙ КОНЧЕНИЙ УРЯД ЗРОБИВ ДЛЯ ЛЮДУ-КРАЇНУ ДОБИВАЮТЬ РОЗРУХОЮ.ДОРІГ НЕ ТРЕБА-З ЄВРОПИ НЕМА ЧОГО ПРИЇЗЖАТИ.АЗАРОВ ЗНОВУ ЧЕРГОВО ЗБРЕХАВ-ЩО АВТОМАГІСТРАЛЬ
КИЇВ-КОВЕЛЬ-ЯГОДИНИ ЗБУДОВАНА.ПИТАННЯ ЯК? ВІД КОРДОНУ І ДО ЛЮБОМЕЛЯ ДО 30КМ.ДАЛІ КОШТИ РОЗЗІКРАЛИ-ВИННИХ НЕМЄ-ЗАМУТИЛИ ПО СТАРІЙ БЕТОНЦІ СМОЛИ З АСФАЛЬТОМ НАКЛАЛИ-ЗАРАЗ РЕМОНТ ПО НОВОМУ А ДУРНЕВІ-АЗІРОВУ ВІДЗВІТУВАЛИ-ЗРОБИЛИ.ОСЬ ВАМ КРАЇНА-КЕРУЮЧА ДУРНЯМИ А ПОЛОВИНА ОСЛІВ СЛУХАЄ БРЄДНІ НАШИХ ІШАКІВ.
Відповісти
Доки не пізно опозиція -столиця-регіони женіть те кодло в 3-шиї.янек з рос.паршивцями які вшилися в раді-віддав флот за дякую-країну розбомбив а зараз трубу газову в оренду по сценарію лукашенка в ітозі продав.а далі диктаторська держава на чолі янека-шапкокрада.Він так владу не віддасть---він знає свою участь де опинеться після своїх хоромів.
Відповісти
Останні новини
Янукович пообіцяв ще раз приїхати на Волинь
01 березень, 2013, 14:56