У Луцьку ‒ виставка-ярмарок подарунків. ФОТО

У Луцьку ‒ виставка-ярмарок подарунків. ФОТО
Виставка-ярмарок оригінальних подарунків ручної роботи запрацювала у приміщенні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Декілька десятків майстрів з Луцька та інших міст представляють тут свої вироби, ‒ пишуть Відомості.UA.

Ляльки ручної роботи, різноманітні прикраси, вишиті картини, аксесуари зі шкіри, ексклюзивні блокноти та листівки, кераміка, картини, ‒ усе це можна придбати на сьогоднішньому ярмарку, організованому сімейною академією «Плай».

Майстриня Руслана Лук’янець презентує флористичні вироби із природних матеріалів та каркасні ляльки, усі вони виконані в казковому магічному стилі. За словами дизайнера, це ‒ її улюблений стиль.

Дощечки, панно, картини, тарілки і навіть щітки для волосся в техніці декупаж представила пані Валентина. Каже, її вироби виконуватимуть не лише декоративну функцію, а й стануть корисними, оскільки вони не бояться вологи і можуть спокійно використовуватись у повсякденному житті.

Неабияке зацікавлення серед молоді викликали футболки з авторськими малюнками. Створює їх Юля Жолубак. Каже, що найчастіше на одязі малює птахів, але зараз перейшла й на інших тваринок ‒ зображує котів. Також вона показала ще й свої керамічні вироби.

Оригінальні блокноти, листівки та навіть обкладинки на паспорти, виконані в техніці скрапбукінг, привезли з Рівного.

Лучанка Юлія представила на ярмарку ляльки тильди, вальдорські і колекційні ляльки. Вона наголошує, що всі вони ручної роботи і виконані з натуральних матеріалів.

Крім цього, на ярмарку можна придбати оригінальні солодощі – самоси – вироби із дуже тонкого тіста із фруктовим сиропом всередині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.