У податковій створюють VIP-офіс для великих платників

У податковій створюють VIP-офіс для великих платників
Для комфортного обслуговування великих платників податківці створюють їм окремий VIP-офіс.

Голова Державної податкової служби України Олександр Клименко 17 січня підписав наказ №45, згідно з яким спеціалізовані інспекції по роботі з великими платниками податків підпорядковуються ДПСУ, інформує Дзеркало тижня.

У прес-службі відомства зазначають, що такий крок є початком першого етапу переведення великого бізнесу на обслуговування в Центральний офіс з обслуговування великих платників податків.

«Для користувачів загальнонаціонального офісу буде працювати принцип «all inclusive» – тут будуть зібрані найкращі фахівці, запроваджені найновіші сервісні послуги», – розповів голова ДПСУ.

Податківці наголошують, що наразі змінюються функції регіональних інспекцій із обслуговування великих платників. У той же час, для комфорту платників на період адаптації платників всі 11 територіальних відділень СДПІ залишаться на місцях.

У ДПС, посилаючись на дані дослідження МВФ, зазначають, що такі кроки є успішним податковим трендом: це значно покращує процедури адміністрування податків та зборів для бюджетоутворюючих підприємств, зокрема податку на додану вартість (ПДВ).

Нагадаємо, раніше податкова вже запровадила VIP-сервіси для великих платників.

Також однією з новацій для усіх категорій платників є запровадження нового електронного сервісу – так званого «податкового кабінету».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: податкова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У податковій створюють VIP-офіс для великих платників
18 січень, 2012, 18:12