«Волинь» програла «Шахтарю» в Донецьку. ФОТО. ВІДЕО

«Волинь» програла «Шахтарю» в Донецьку. ФОТО. ВІДЕО
Луцька «Волинь» не змогла обіграти на виїзді донецький «Шахтар».

Матч 19-го туру футбольної Прем'єрі-ліги України відбувся 1 березня в Донецьку. Текстову трансляцію поєдинку здійснював сайт Football.ua.

Великий футбол повернувся в Україну і розпочався з гри луцької команди проти «гірників». Обидві команди підійшли до матчу з кількома втратами.

Так, наставник «Волині» Анатолій Демяненко не міг розраховувати на дискваліфікованого капітана Сергія Сімініна, а основний центрбек Ванче Шиков розпочав матч на лаві запасних, бо набрав оптимальної форми після травми.

Перші хвилини зустрічі команди грали агресивно, намагаючись забити «швидкий м'яч».

Уже на 6-ій хвилині «хрестоносці» втратили стовідсоткову нагоду відкрити рахунок. Після пострілу Сергія Пилипчука сфера потрапила до Даніеля Суботича, але той, мабуть, не очікував такого «подарунка долі» і промахнувся з семи метрів.

Не забиваєш ти - забивають тобі. Старе футбольне правило спрацювало на 10-ій хвилині. Тільки в цьому випадку вийшло так, що «Волинь» забила сама собі.

Захисник Олег Шандрук після прострілу «гірника» Развана Раца зрізав шкіряну кулю у власні ворота.

А за мить голкіпер гостей Максим Старцев ще раз витягав м'яча з сітки. Гол на рахунку оборонця «Шахтаря» Олександра Кучера, який вдало підставив голову після навісу з кутового.

Шоковані «хрестоносці» хвилин десять налагоджували гру. І відповіли на голи донеччан дальнім ударом Еріка Бікфалві, який відбив воротар господарів Андрій Пятов.

Підопічні Демяненка не здавалися і вперто шукали шлях до взяття воріт суперника. Однак в першому таймі вони спромоглися лише на три напівмоменти Суботича.

Другий тайм розпочався з штрафного у виконані Бікфалві, який, змарнувавши цей шанс, не впустив інший. На 51-ій хвилині він скоротив відставання в рахунку, пробивши з понад 20 метрів.



Але свято на луцькій вулиці панувало не довго. Ворота «хрестоносців» вразив бразилець Дуглас Коста - 3:1.

Після третього гола «Шахтаря» гра заспокоїлась. «Гірники» академічно відбивали атаки гостей і берегли сили для Ліги Чемпіонів. А під завісу гри донеччани добили «Волинь». Гол на рахунку бразильця Едуардо.

«Шахтар»-«Волинь» 4:1
Голи: Шандрук, аг, Кучер, Коста, Едуардо - Бікфалві

«Шахтар»: Пятов, Срна, Кучер, Ракицький, Рац (Соболь, 65), Гай (Едуардо, 65), Мхітарян, Хюбшман, Дуглас Коста (Алан Патрік, 71), Алекс Тейшейра, Луіс Адріано

«Волинь»
: Старцев (Літовченко, 38), Насонов, Ілієв, Шандрук, Занев, Пилипчук (Приндета, 79), Ізворану (Шиков, 74), Рамон Лопес, Бікфалві, Савич, Суботич

Попередження: Луіс Адріано, Кучер, Ракицький - Ілієв, Ізворану, Суботич


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позорисько а не гра!:( З такою грою у першу лігу... СНД!:)
Відповісти
Зате Бікфалві гарний гол поклав ;)
Відповісти
така нудна гра.... соромно за волинь. а сюди приїжджають, то ніби зірки світового класу...пффф. смішно
Відповісти
Останні новини
«Волинь» програла «Шахтарю» в Донецьку. ФОТО. ВІДЕО
01 березень, 2013, 20:52