У Луцьку оприлюднили план нового мікрорайону. ДОКУМЕНТ

У Луцьку оприлюднили план нового мікрорайону. ДОКУМЕНТ
Волинська філія УДНДІПМ «Діпромісто» презентувала план нового мікрорайону Луцька, який розташується між вулицями Станіславського та Львівська.

Підставою для проектування стало замовлення публічного акціонерного товариства «Концерн-Нафтогаз», - йдеться в пояснювальній записці, опублікованій на сайті міськради.

У документі описується структура планування району. Так, зазначається, що на вільній від забудови території заплановано побудувати три житлові групи, які будуть з'єднані пішохідно-транспортними зв’язками, зручними для мешканців не лише цього мікрорайону, але й інших районів міста.

«Кожна житлова група складається з різних висотних блок-секцій (14-12-10-9 поверхів), формуючих дворові простори, де влаштовуються спортмайданчики, дитячі містечка, майданчики господарські та відпочинку різних вікових категорій мешканців. У центрі житлової групи розміщується індивідуальний дитячий заклад, який функціонально відмежовується від майданчиків благоустрою житлових будівель зеленою декоративною зоною», - пишуть автори у «Діпромісті».

«Для активних занять населення мікрорайону спортом передбачено спортядро школи та спортивні майданчики в дворах житлових груп і у поза груповій зеленій зоні.

Заклади повсякденного користування запроектовані вбудовано-прибудованими з використанням нижніх поверхів житлових будівель, що розміщуються вздовж вулиць. В сквері, який розташований в південній частині мікрорайону передбачається лікувально-оздоровчий заклад та підземний туалет», - йдеться у поясненні проектного інституту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не "Концерну Нафтогаз", а "Концерну Галнафтогаз"! По простому - власника азс окко.
Відповісти
яка красотєнь на папері! а як воно буде на ділі - знаємо! брудні двори, витоптані доріжки, спотворені майданчики...
Відповісти
а школа буде?
Відповісти
Там школа вже є
Відповісти
А коли перестанете руйнувати інфраструктуру вже збудованих районів (33, 40, 40-Б) та інших. Навіщо на газонах, дитячих майданчиках, зелених насадженнях дозволяєте зводити підприємцям-полішукам чергові торгові точки, бари, ломбарди, гаражі, сараї, ЗАГОНИ ДЛЯ БІЗОНІВ як (на пр-т Соборності 3). ПИВНИЙ ГЕНДЕЛИК при вході до 21 школи-гімназії за роки незалежності розрісся до розмірів феодального маєтку, і користуючись безнаказанністю, пригородив ще кілька гектарів та й розпочав вже капітальне будівництво. І це в центрі перегруженого житлового масиву.
Про який генплан можна говорити?
Відповісти
Долой генделики!
Відповісти
Ваші всі багатоповерхівки на боратинській землі, яку ніхто не віддасть. Гиииииииии! Спочатку оформіть документи, а потім малюйте малюночки.
Відповісти
На 100 відсотків не впевнений, але це, здається, земля міста. Боратинська земля напроти ("Новий ринок", "КроШа" і т.п.)
Відповісти
Прикол в лівому верхньому куточку. Там добродєтєль "Галнафтогаз" хоче збудувати АЗС за 30 метрів від житлових будинків при нормативі - 300 метрів. Для відмазки роблять "план", який ніколи не буде зреалізований і нікому не потрібен.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку оприлюднили план нового мікрорайону. ДОКУМЕНТ
02 березень, 2013, 07:59