Скандального екс-директора луцького хлібокомбінату відправили під домашній арешт

Скандального екс-директора луцького хлібокомбінату відправили під домашній арешт
Суд відправив під нічний домашній арешт колишнього директора LG «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» Степана Москвича, підозрюваного детективами НАБУ в розкраданні зерна.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання прокурора САП про обрання запобіжного заходу, - повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив суд обрати Москвичу запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, оскільки той обґрунтовано підозрюється урозкраданні зерна й може переховуватися від органів досудового розслідування. Також підозрюваний може негативно впливати на перебіг досудового розслідування й судового розгляду шляхом незаконного впливу на свідків у кримінальному провадженні.

Москвич і його захисник заперечували проти задоволення клопотання, посилаючись на те, що підозра є необґрунтованою й базується на припущеннях.

Вислухавши обидві сторони, суддя частково задовольнив клопотання й відправив екс-директора Луцького КХП №2 під нічний домашній арешт. У суді також підтвердилося, що Москвич хворий і йому необхідно перебувати на диспансерному обліку в кардіолога.

Крім того, слідчий суддя дійшов висновку про відсутність підстав для задоволення клопотання прокурора в частині покладання на підозрюваного обов'язку носіння електронного засобу контролю.

Нагадаємо, затриманий НАБУ екс-директор Луцького КХП №2 два місяці пробув без обов'язків.

Нагадаємо, що понад два з половиною мільйони застави сплатили за волинського аграрія Степана Москвича, якого антикорупційники підозрюють у розтраті держаних коштів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скандального екс-директора луцького хлібокомбінату відправили під домашній арешт
14 серпень, 2018, 09:30