У Premier City – три прем'єри за один день*

У Premier City – три прем'єри за один день*
Завтра, 16 серпня, у кінотеатрі Premier City аж три прем`єри. У соціальних мережах на офіційних сторінках кінотеатру запущено розіграші квитків до всіх прем’єрних фільм. Читайте опис, переходьте за посиланням та беріть участь у розіграшах!

Фільм «Аксель»

Аксель – це абсолютно секретний, інноваційний робот у вигляді пса, якого створили для захисту солдатів у майбутньому. Після невдалих експериментів Аксель потрапив на звалище. Там його знайшов підліток-мотоцикліст на ім'я Майлз. Побачивши робота-пса, Майлз вирішує йому допомогти. Разом із цим він активував технологію і прив'язав її до себе. Між хлопцем і псом з'явилася справжня дружба. В Акселя є просунутий інтелект і добре серце, почуття. Але бачачи, як робот розвинувся поруч із хлопцем, творці машини хочуть забрати його назад. Майлз ні за що не дасть друга в образу, та й Аксель захищатиме хлопця від усіх бід.

Посилання на розіграш:

https://www.instagram.com/p/BmflKC2Fu7m/?hl=ru&taken-by=premier_city

Фільм «Патрік»

Сара працює вчителькою і нічим не відрізняється від жінок її віку. Їй зараз нічого не потрібно, тільки трохи самотності. І останнє, що Сара хотіла б в цей момент - ще за кимось доглядати. Але її бабуся вирішила інакше - і віддала їй дуже зіпсованого, шкідливого мопса Патріка, який їсть все підряд. Цей пес неабияк псує життя дівчині, створюючи постійно незручні ситуації, але в той же час Патрік може і допомогти Сарі жити.

Посилання на розіграш:

https://www.facebook.com/premiercitylutsk/videos/1836843513063707/

Фільм «Гірська жінка на війні»

Громадянка Ісландії Хатлене має родини, проте вона має переконання. Цілеспрямовано, крок за кроком, вона робить усе можливе аби припинити діяльність заводу з виробництва алюмінію. На її думку це надто сильно бруднить довкілля та шкодить країні. Методи для своєї боротьби вона обирає не завжди законні. Разом зі своєю сестрою-близнючкою Хатле давно мріяла всиновити дитину. Нарешті цей момент наблизився – в Україні на жінок чекає чотирирічна дівчинка Ніка, яка втратила родину на війні. Та Хатле не може просто так виїхати з країни, бо її розшукують за злочини, які вона скоїла намагаючись зупинити завод.

Посилання на розіграш:

https://www.facebook.com/premiercitylutsk/videos/443134032842073/

Чекаємо Вас на прем’єрі фільмів у кінотеатрі Premier City!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.