Як навчитися не впускати телефон на землю*

Як навчитися не впускати телефон на землю*
Розбитий дисплей – одна з найбільших проблем смартфонів. Навіть незважаючи на посилене скло, яке використовують у багатьох гаджетах, екрани продовжують тріскатися. І найчастіше у цьому винні самі користувачі. Дисплеї для телефонів Meizu розраховані на те, щоб витримувати певні навантаження. Однак при падінні на тверду поверхню ймовірність пошкодження є дуже високою. Якщо ви не хочете витрачати гроші на ремонт гаджету, обов’язково дочитайте цю статтю до кінця.

Поради для збереження дисплею

Щоб екран смартфону лишався цілим, дотримуйтеся наступних порад:
• Кладіть пристрій на поверхню, з якої він не впаде. Поверхня не повинна бути нахиленою, слизькою, вологою. Також стежте за тим, щоб телефон не лежав надто близько до краю столу. Під час відпочинку в ресторані не потрібно постійно тримати телефон на столі.
• Коли заряджаєте пристрій, бажано лишати його подалі від дітей, домашніх тварин. Шнур повинен бути розташований так, щоб за нього не було легко зачепитися.
• Привчіть себе ховати смартфон у кишеню чи сумку після кожного користування. Там він буде більш захищеним, ніж на відкритому просторі. Тренуйтеся робити це доти, доки не звикнете до нового правила на підсвідомому рівні.
• Не крутіть гаджетом у руках, не підкидайте його. Деякі люди мають таку звичку. Дуже легко впустити пристрій і розбити його. Якщо любите жонглювати чимось, краще використовуйте для цього м’ячик.
• Користуйтеся смартфоном у спокійних умовах. Наприклад, якщо ви розмовляєте під час керування автотранспортом (що заборонено ПДР), то у разі необхідності можете відкинути гаджет, щоб схопити кермо двома руками. Варто утриматися він користування пристроєм, коли ви їсте, приймаєте ванну, користуєтеся туалетом. В натовпі підвищується ймовірність того, що вас хтось зачепить і ви впустите пристрій.
• Не беріть пристрій вологими руками. Наприклад, цього не варто робити одразу після тренування чи виходу з душу. Зі слизьких рук предмети вислизають частіше. Якщо сам гаджет має слизький корпус, бажано використовувати чохол, який покращить зчеплення корпусу з рукою.
• Не носіть телефон у задній кишені. Не тримайте його у руках, якщо не користуєтеся ним. Пристрій повинен лежати там, звідки він не випаде. А ще з задньої кишені гаджет можна вийняти так, що власник навіть не помітить цього.

Не забувайте про захист смартфону. Якщо ви все ж впустили його, чохол чи бампер допоможуть мінімізувати пошкодження. Потрібно розуміти, що заміна дисплею на сучасному гаджеті є доволі дорогою. Тому краще запобігти ремонту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дисплей, Meizu
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як навчитися не впускати телефон на землю*
15 серпень, 2016, 14:09