Чому платформні ваги корисні у складських приміщеннях*

Чому платформні ваги корисні у складських приміщеннях*
Зважування вхідних та вихідних вантажів є щоденним елементом роботи на складі. Точне вимірювання ваги важливе для захисту від втрат і погіршення репутації компанії. Помилки можуть призвести до скарг зі сторони клієнтів, звинувачень у махінаціях, виходу зі строю транспортних засобів, проблемам на виробництві й т.д. Саме тому якісні платформні ваги є обов’язковим обладнанням у складському приміщенні. Вибрати різні моделі такого обладнання ви можете тут - http://bestves.com.ua/vesy-tovarnye/. А ми розповімо про основні його переваги.

Плюси платформних ваг

Платформні ваги є одним з найпопулярніших типів складського вимірювального обладнання. Вони добре підходять для роботи в таких умовах завдяки своїм можливостям. Навіть у складних умовах використання вони забезпечують точні показники.

Головні переваги вимірювальних пристроїв платформного типу:

• Точність. Дуже важливий параметр для роботи на складі. Сучасні ваги допускають похибку в кілька десятків грамів при максимальному навантаженні до 500-600 кг (а в деяких моделях і до кількох тонн).
• Міцність. Будь-які складські ваги повинні бути міцними і довговічними. Платформа з нержавіючої сталі яка має посилену конструкцію, розрахована на тривале підвищене навантаження і часті рухи вверх-вниз.
• Можливість зважування негабаритних об’єктів. Широка платформа ідеально підходить для компаній, які працюють з товарами різного розміру. За необхідності можна знайти модель обладнання з розширеною платформою, оскільки виробники орієнтується на потреби різних підприємств.
• Просте завантаження. Платформа розміщена низько. Це означає, що товари можна ставити на неї вручну чи за допомогою навантажувача.
• Універсальність. Обладнання може живитися від стаціонарної електромережі чи акумулятора. Це дозволяє використовувати його у приміщенні чи на вулиці. Завдяки використанню нержавіючої сталі платформа може витримувати регулярну експлуатацію під відкритим небом. Водонепроникна конструкція розрахована саме на такі умови.
• Роздрукування даних зважування. Деякі пристрої мають порт RS232 для під’єднання принтера. Завдяки цьому показники вимірювання можна одразу роздруковувати, а не записувати вручну. В якості альтернативи порт RS232 можна використовувати для під’єднання пристрою безпосередньо до комп'ютера. Результат – не лише економія паперу, а й зручний доступ до збережених даних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому платформні ваги корисні у складських приміщеннях*
15 серпень, 2016, 14:22