Через свавілля директорки 60 учнів хочуть перейти в іншу школу на Волині

Через свавілля директорки 60 учнів хочуть перейти в іншу школу на Волині
Учні школи села Озеро Ківерцівського району хочуть перейти у навчальний заклад Тростянця через свавілля директорки Світлани Степанюк.

Нагадаємо, директор змусила дев’ятикласника Романа Гембу незаконно та безпідставно переписувати державну підсумкову атестацію з математики. Цей випадок викликав хвилю обурення та змусив заговорити тих, хто раніше боявся сказати про так звану диктатуру Світлани Степанюк.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost директор тростянецької школи Микола Глинський, батьки 60 учнів заявили про наміри перевести своїх дітей до навчального закладу.

"Такого ще не було. Це перший раз в історії школи", - сказав Микола Глинський.

Він висловив сподівання, що керівництво району владнає ситуацію до 1 вересня, однак, якщо її таки не вирішать, школа у Тростянці буде змушена прийняти "новобранців".

"Я зобов'язаний їх прийняти. Чи вмістить школа нових учнів? З горем навпіл. Як ні, то нові класи потрібно буде відкрити. Але одноосібно я рішення приймати не буду, треба порадитися з керівництвом", - відзначив директор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як то -змусила? а де інші вчителі були? ті і які приймами цей екзамен. чого зразу це не розголосили? ну вона дає !
Відповісти
В озері приватна школа Степанюк.
Відповісти
Зловживають, зазвичай, не техпрацівники шкіл, а очільники... "Безсрібники", мля... А міськвно п"є з ними каву та не закликає до скромності...
Відповісти
А може попросити директорку написати заяву за власним бажанням а дітей залишити в школі.
Відповісти
Це триває протягом 13 років. Приниження, знущання, заниження оцінок це в цій школі норма. Неодноразово директор вказувала які оцінки ставити учням не залежно від рівня знань... Я одна із випускниць цієї школи і неодноразово бачила як вона захищає свого сина перед батьками дітей, з яких відверто знущання її син. У кожному класі були "любімчики" вони мали позитивні оцінки із всіх предметів, а знань 0... А тих вчителів, що виступили про її режиму, виживали із школи ... Не даремно Голова ківерцівської райнної ради Василь Хмілевський склав повноваження, адже всім відомо, що вона не раз давала хабар за те щоб залишитися директором школи. Нарешті терпіння закінчилось, я на стороні батьків. Я ЩИРО ВІРЮ, ЩО ВИ ЗМОЖЕТЕ ЗДОЛАТИ РЕЖИМ ТИРАНА У ЦІЙ ШКОЛІ!!!
Відповісти
Останні новини
Через свавілля директорки 60 учнів хочуть перейти в іншу школу на Волині
16 серпень, 2018, 16:57