«Спрощенці» Волині стали активнішими

«Спрощенці» Волині стали активнішими
Волинські підприємці в останні дні почали активно подавати заяви на перехід до спрощеної системи оподаткування: наразі про свої наміри заявили більше половини підприємців, які знаходяться на єдиному податку.

Про це розповіла головний державний податковий інспектор управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Волинській області Ніна Кваша 18 січня під час засідання регіональної ради підприємців у Волинській області.

Податківець зазначила, що станом на шосту вечора 17 січня 12277 підприємців подали заяву, що становить близько 62% підприємців, які знаходяться на єдиному податку.

«Видно, що підприємці хочуть перейти на спрощену систему. Спочатку темп подачі заяв був дуже низький, але зараз вирівнявся», – заявила головний інспектор.

Проте, як зауважила Ніна Кваша, щоб перейти на спрощену систему, потрібно не мати жодних заборгованостей. Це одна з умов. Також треба подати довідку про доходи за минулий рік і саму заявку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: податкова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
колеги, здається у вас опечатка або дезінформація, бо в текст "останні місяці 2011 року" трохи дивно звучить. може малось на увазі останні дні січня 2012 року?
бо заяви від спрощенців ДПА почала приймати лише в січні...
Відповісти
Да, є таке. Дякую, виправили
Відповісти