Путін зрозуміє тільки силу, – нардеп Лапін про ситуацію з Сенцовим. ВІДЕО

Путін зрозуміє тільки силу, – нардеп Лапін про ситуацію з Сенцовим. ВІДЕО
Народний депутат Ігор Лапін вважає, що Володимир Путін зрозуміє тільки силовий підхід у питання про Олега Сенцова.

Це стало відомо у ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK.

«Через складну ситуацію з Олегом Сенцовим Путін хоче показати себе величним. Пригадаймо, скільки людей вже поклонилося, скільки світових лідерів «нагнулося», просячи його за Савченко, – багато. Скільки людей поклонилося, просячи його за інших?

Сьогодні ми вже бачимо заяву президента Франції, прохання канцлера Німеччини Меркель, і вважали, що саме звернення німецького лідера зможе переконати Путіна. Утім за добу до зустрічі з Меркель він надав наказ відмовити у помилуванні Сенцову», – підкреслив Лапін.

Депутат зауважив, що виправдовується Путін тим, що це нібито працює система, яка підтримує демократію, а відтак Президент не може впливати на рішення судів.

«Путін домагається того, щоб ще більше світових лідерів поклонилися йому і попросили про звільнення Олега Сенцова, і це нібито покаже світові, який він величний. І всі ходять і просять, адже розуміють, що тільки від нього одного залежить це рішення.

Ми розуміємо позицію Олега, бачимо велику підтримку світової спільноти, але Путіну начхати абсолютно на всіх. Він, як і будь-який класичний агресор, розуміє тільки тоді, коли б’ють по обличчю або по кишені», – наголосив Ігор Лапін.

Як повідомлялося, 21 серпня, біля Генерального консульства Російської Федерації у Львові відбулася акція на підтримку українського режисера Олега Сенцова, який уже сотий день голодує у російській тюрмі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.