Гол «Волині» «Шахтарю» ‒ кращий в 19 турі. ВІДЕО

Гол «Волині» «Шахтарю» ‒ кращий в 19 турі. ВІДЕО
Гол Еріка у ворота «Шахтаря» визнали найкращим голом вікенду.

П'ятірку кращих мʼячів, які були забиті в 19 турі футбольної Премʼєр-ліги України відібрали Коментарі.

Тож, ТОП-5 кращих голів:

5. Прийомов із «Кривбасу», отримавши мʼяч на лівому фланзі, увійшов до штрафного і пробив у дальній кут ‒ мʼяч після рикошету від Хачеріді залетів у ворота «Динамо». Гол Прийомова приніс нічию «Кривбасу» в матчі проти київського «Динамо», 1:1.

4. «Моряк» Рієра навісив зі штрафного на лінію воротарського, а Леонардо залишили без нагляду і останній ударом головою відправив мʼяч у ворота. Гол Леонардо Де Матос був єдиним у матчі, в якому одеський «Чорноморець» обіграв полтавську «Ворсклу».

3. Ярмаш навісив у штрафну, а Віталій Вернидуб в падінні ножицями відправив мʼяч від землі у сітку. Гол Вернидуба приніс перемогу луганській «Зорі» в матчі проти «Говерли», 2:1.

2. Гравець «Іллічівця» Руслан Фомін прийняв мʼяч за межами штрафного, розвернувся і потужно пробив у «девʼятку» воріт «Металурга». Гол Фоміна був єдиним у матчі, який приніс перемогу маруіпольцам над гостями із Запоріжжя.

1. Автором найкращого голу став гравець луцької «Волині» Ерік Бікфалві. Ерік, завершивши сольний прохід, чудовим ударом з-за меж штрафної відправив мʼяч у кут воріт «Шахтаря». Але його гол не врятував «Волинь» від розгромної поразки в Донецьку з рахунком 1:4.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гол «Волині» «Шахтарю» ‒ кращий в 19 турі. ВІДЕО
04 березень, 2013, 18:54