Повідомили, чи скасують у Луцьку джазовий фестиваль в День жалоби

Повідомили, чи скасують у Луцьку джазовий фестиваль в День жалоби
Організатори Міжнародного джазового фестивалю «Art Jazz 2018» повідомили, що не скасовуватимуть захід 26 серпня у зв'язку з Днем жалоби.

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

"Нам невимовно шкода, що війна забрала життя ще одного сміливця, патріота і захисника України. Сумуємо разом з усім містом і розпочнемо захід хвилиною мовчання в пам´ять про загиблого. Концертну програму другого фестивального дня скореговано, але скасовано не буде", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Додають, що Луцькрада погодила проведення фестивалю, незважаючи на сумні обставини, адже він не є комерційним, а соціальним проектом з благодійною складовою. До того ж, щорічно під час заходу збирають кошти на підтримку наших бійців, військових госпіталів і реабілітаційні програми. "Плануємо робити це і надалі", - кажуть організатори.

Нагадаємо, в ніч на 23 серпня в результаті снайперського обстрілу загинув лейтенант 128-ї гірсько-піхотної бригади, Георгій Ольховський. Кримчанин за походженням, в останні кілька років окупаціїї він із сім'єю проживав у Луцьку, тому місто оголосило нелідю, 26 серпня, Днем жалоби.

Учора ж, 24 серпня, тисячі людей на колінах зустріли тіло Георгія Ольховського на Театральному майдані Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дучани повинні ігнорувати проведення даного заходу
Відповісти
Дучани повинні ігнорувати проведення даного заходу
Відповісти
Фарисеи! Погиб отец, муж, сын, для его близких жизнь стала вечным кошмаром, а они, видите ли, программу фестиваля лишь откорректировали! Фарисейство прёт из всех щелей! Памятку о том, как встречать погибших - выпустили, а фестивалить при убиенных, оказывается, можно...Прости их Господи, не ведают, что творят! Знаю только одно наверняка - Творец такое не прощает. Как бы эти никчемы не обосновывали свои меркантильные интересы, их имена Ему известны! Таки и в церкви ходят, но остались невоцерковленными! Такие лбы свои крестят, но при этом становятся источником зла вечного. Ибо Его обмануть невозможно! Печально, что и на город Его гнев падет. SMS - поддерживаю! Павшему за други своя не щадя живота своего - Вечная Память!
Відповісти
Останні новини
Повідомили, чи скасують у Луцьку джазовий фестиваль в День жалоби
25 серпень, 2018, 11:11