У Ківерцях відкриють загальноміську дискотеку

У Ківерцях відкриють загальноміську дискотеку
Керівники Ківерцівського району після кількарічного вагання таки вирішила відродити у Ківерцях загальноміську молодіжну дискотеку.

Про це інформує Ківерці-он-лайн.

Голова районної ради Михайло Марчук та народні обранці розглянули питання про можливість відкриття дискотеки в приміщені Ківерцівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Це колишній Будинок культур, що знаходиться на вулиці Шевченка 6, де ще не так давно розташовувався розважальний заклад «Місто».

Надання нового приміщення базувалося на висновках щодо придатності колишнього Будинку культури для проведення культурного дозвілля молоді. Керівник району доручив керівникам відповідних організацій здійснити ряд необхідних робіт з метою підготовки визначеного приміщення для проведення дискотеки в місті Ківерці.

Як розповіла місцева молодь, більшість городян схвалюють рішення про відкриття дискотеки. Однак ставляться до обіцянки з обережністю, бо «скільки часу чекали анонсованого-обіцяного від минулого керівництва ради».

Попри це, в місцевій газеті з’явилося оголошення на підтвердження намірів влади: «Ківерцівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді оголошує про намір передати в оренду частину приміщення площею 942 кв.м, що знаходиться за адресою м. Ківерці, вул. Шевченка, 6. За довідками звертатись за телефоном 2-17-68, або за адресою: м. Ківерці, вул. Шевченка, 6, Ківерцівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з 8.00 до 17.00 год.».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Компанія Kodak збанкрутіла
19 січень, 2012, 11:31
У Ківерцях відкриють загальноміську дискотеку
19 січень, 2012, 11:06