Вихователям луцьких дитсадків треба доплачувати, - депутат

Вихователям луцьких дитсадків треба доплачувати, - депутат
У Луцьку хочуть доплачувати вихователям перенаповнених груп

Відповідний проект рішення підготував луцький депутат Андрій Осіпов.

Так, проект рішення «Про здійснення доплат працівникам комунальних дошкільних закладів за переповненість груп» Осіпов просить внести на розгляд 39 сесії Луцької міської ради.

У пояснювальній записці до документу депутат зауважує, що перенапоненість груп у деяких випадках становить 1,5-2 рази від законодавчо встановленої норми.

«За моїм переконанням, законодавча нормативність наповнюваності вікових груп у ДНЗ обумовлює обсяг роботи, що її виконують працівники таких закладів. При цьому збільшення кількості дітей у групі призводить до збільшення навантаження на відповідних працівників та призводить до виконання понаднормової роботи», ‒ зазначає він.

Тож, депутат пропонує забезпечити належний рівень оплати праці працівникам дитсадків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можливо і тим вихователям, які за освітою, покликанням та стажем треба дійсно доплачувати у таких випажках,а не 24 літнім "смаркачкам",які, навіть, освіти не мають відповідної не те зо логіки елементраної та інтуїції жіночої,яка на пів ставки там сидить і ходить на роботу аби показати "нову шмотку", яку за татові гроші купила..., і тому що завідуюча-мамина кума, то вибачте, за що там доплачувати???!!! Там звільняти треба,а завідуючі йсадочка ДОГАНУ ТА ЗВІЛЬНИТИ ЗА ХАБАРНИЦТВО, а поставити на її місце людину,яка прагне до праці та до правди!
Людина самостійно картоплі не вміє зварити,сама діток немає і не прагне,а виховує ще й чужих - вибачте, вле це тільки буває в Україні...!!!
Відповісти
А толку з того суду? Суди для банків працюють,а не для людей ну дадуть "схвальне рішення", а далі що??? Жди вітра в полі...
Відповісти
Останні новини
Вихователям луцьких дитсадків треба доплачувати, - депутат
05 березень, 2013, 10:48