Навіщо вам потрібна комплексна охоронна система?*

Навіщо вам потрібна комплексна охоронна система?*
Що перше спадає на думку, коли ви чуєте термін «домашня система безпеки»? Захист від злодіїв? Пожежна безпека? Це ще не все. Сучасне обладнання також забезпечує захист від диму та вуглекислого газу, дозволяє візуально стежити за територією навколо будинку, вчасно помічати протікання води та багато чого ще. Саме такий комплексний захист доступний на https://garant-security.com/. Є велика ймовірність того, що сучасні технології врятують будинок від грабунку чи руйнування.

Аргументи на користь комплексної безпеки

Ось що дасть вам встановлення сучасної охоронної системи:
• Спокій. Ви знатимете, що члени сім'ї перебувають у безпеці. Особливо це важливо, якщо в будинку проживають діти чи люди похилого віку.
• Захист від злочинців. Зазвичай грабіжнику потрібно не більше 60 секунд, щоб проникнути в дім. Встановлення додаткової перепони значно знижує ризик такого вторгнення. Зустріч з грабіжником стає особливо небезпечною, якщо в домі в цей час є люди. Близько 30% проникнень відбуваються через вікна й двері.
• Захист від вогню. Наявність димової сигналізації може захистити ваше життя і майно. Ця функція є однією з найважливіших переваг встановлення домашньої системи безпеки. Сигналізація попередить про небезпеку вас і сусідів, даючи додатковий час для виклику пожежних.
• Захист від чадного газу. Оксид вуглецю – небезпечний газ. Від безбарвний, не має запаху, але є дуже отруйним. Автоматика своєчасно виявляє підвищення концентрації чадного газу. В іншому разі отруєння може бути непомітним.
• Захист майна. Життя є більш цінним, ніж будь-які речі. Але втрати матеріальних цінностей також хочеться запобігти. Багато речей, таких як ювелірні вироби, меблі, витвори мистецтва, передаються з покоління в покоління і часто просто не можуть бути замінені виплатою від страхової компанії. Система безпеки забезпечує додатковий захист від крадіжки.
• Домашній моніторинг. Будинок може бути обладнаний відеокамерами, датчиками руху, сигналізаторами та іншими захисними пристроями, які можуть передавати сигнали небезпеки відповідним службам, коли вас немає вдома. Ви можете переглядати відео з камер спостереження на смартфоні чи іншому пристрої.
• Медична допомога. Додатковою перевагою системи безпеки є можливість її підключення до пристрою, за допомогою якого старі та хворі люди можуть подавати сигнал тривоги. Системи з віддаленим доступом дозволяють дистанційно відкривати й закривати двері, вмикати відеокамери та робити інші дії, що підвищують рівень захисту члена сім’ї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: безпека
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навіщо вам потрібна комплексна охоронна система?*
27 серпень, 2016, 13:55