Чому поліпропіленові мішки використовуються у сільському господарстві?*

Чому поліпропіленові мішки використовуються у сільському господарстві?*
Оскільки сільське господарство в усьому світі продовжує нарощувати об’єми виробництва харчових продуктів, представники галузі намагаються зробити цей процес більш рентабельним, ефективним та екологічним. Для багатьох фермерів це означає вибір сучасної тари для пакування, зберігання й транспортування продукції. Мішок поліпропіленовий цілком відповідає таким вимогам. Разом з компанією Віал Плюс розглянемо його переваги для представників с/г галузі.

Переваги поліпропіленових мішків для фермерів

Мішки з ПП є кращим вибором у порівнянні з такими традиційними альтернативами, як ПВХ, поліетилен, папір. Ось деякі причини, через які все більше фермерських господарств переходять на тару з ПП:
• Витрати. У цьому відношенні поліпропілен є лідером у порівнянні з майже усіма видами синтетичних матеріалів. Він може витримувати велику вагу, є довговічним, зменшує витрати на ремонт чи заміну тари. Використовуючи цей матеріал, ви захищаєте бізнес і робите його більш стійким у довготривалій перспективі.
• Універсальність. У мішках з ПП можна зберігати мінеральні добрива, зерно, різні сипучі продукти, будівельні матеріали. Ламінування робить тару більш захищеною. На мішку можна друкувати логотип компанії та іншу інформацію, що корисно для маркетингу та ідентифікації продукту.
• Біорозкладність. Деякі дослідження показали, що поліпропілен розкладається краще, ніж традиційні пакувальні пластики. Це означає, що така тара менше шкодить оточуючому середовищу. Зменшується кількість токсинів, які потрапляють в грунт і воду. Середовище лишається придатним для вирощення екологічно чистих продуктів.
• Термостійкість. При температурі плавлення в130-170°С поліпропілен може витримувати більший нагрів (зі збереженням експлуатаційних характеристик), ніж поліетилен і полібутен. Ця адаптованість до температурних змін робить ПП ідеальним матеріалом для зберігання і транспортування харчових продуктів. Поліпропілен є довговічним матеріалом. Його можна багато разів використовувати повторно.
• Захист від шкідників. Міцність матеріалу і мінімальні відстань між волокнами не дозволяють шкідникам проникати всередину тари. Завдяки цьому ви скорочуєте втрати продукції.
• Водопроникність. ПП має кращу газопроникність, ніж поліетилен чи целофан. Це означає кращий контроль рівня вологості продуктів. Скорочується ризик появи плісняви, гнилі. Матеріал не пропускає воду, але відводить пару.
• Хімічна, механічна, електрична стійкість. На додачу до стійкості проти впливу тепла, води і шкідників, поліпропілен також демонструє стійкість до більш екстремальних негативних факторів. Мова йде про електрику, хімічні речовини й механічний вплив. Матеріал може бути додатково обробленим для покращення експлуатаційних характеристик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мішок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому поліпропіленові мішки використовуються у сільському господарстві?*
27 серпень, 2016, 14:14